Dimitris7007 έγραψε: Τρί Οκτ 20, 2020 12:01 amΔιαβασα μολις ολη την περιγραφη και μου αρεσαν. Θα παω συον Ρογδακη να δω εαν τα εχει. Μακαρι να μπορεσω να τα δω απο κονταConstantinosClio έγραψε: Δευ Οκτ 19, 2020 11:33 pm120 γραμμάρια συνήθως , τη δράση τους την περιγράφω πιό πάνω (έχω τα 200άρια ) , η ευαισθησία της μύτης είναι πολύ καλή με ωραία επαναφορά (και κάρφωμα)Dimitris7007 έγραψε: Δευ Οκτ 19, 2020 8:28 pmΜε τι βαρυδια δουλευεις τα abyssum? Ειναι ημιπαραβολικα;ConstantinosClio έγραψε: Δευ Οκτ 19, 2020 3:18 pm Καλησπέρα Δημήτρη , τα abyssum είναι εξαιρετικά καλάμια κατά τη γνώμη μου (για αυτό και τα αγόρασα) το espiazione είναι λίγο πιο νευρικό/τεχνικό καλάμι θα έλεγα , να ξέρεις υπάρχει και το onyria που είναι σαν το abyssum αλλά με solid μύτη (πιο ευαίσθητη) .
Τώρα άν είναι καλύτερα 4 καλάμια από 3 , τι να σου πώ . παλιά ψάρευα με 2 ή 4 , τώρα 2 ή 3 .... ανάλογα τα κουράγια![]()
το θέμα με αυτά τα καλάμια είναι η σωστή επιλογή c.w. / μήκος κτλ...
Αν τα προτείνω τώρα ... στον εαυτό μου θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα , αφού γνωρίζω ακριβώς τις απαιτήσεις μου .
Θα τα άλλαζα με κάτι ; Οχι... είμαι απόλυτα ικανοποιημένος
Θεσσαλονίκη τα έχει ο Ρογδάκης αν δεν κάνω λάθος (https://www.rogdakis.gr/FF420D8C.el.aspx) , πήγαινε να τα δείς απο κοντά![]()
Να πάς , είναι καλαμάκια που αξίζουν και να δείς ποιο casting weight ταιριάζει στα μέτρα σου !