Προτάσεις για αγορά τρίσπαστου
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Re: Προτάσεις για αγορά τρίσπαστου
Ευχαριστώ , δείχνει να είναι αυτό που έψαχνα , θα δείξει στο ψάρεμα και θα μεταφέρω εντυπώσεις , σήμερα πήρα και μια suffix duraflex για το beastmaster γιατί η trabucco που είχα πάνω χωριά από το ότι ήταν παλιά , ήταν χρωματιστή και πέρυσι κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι χρωματιστές επιρρεαζουν αρνητικά το αποτέλεσμα.
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Έχουμε και λέμε , το καλάμι δοκιμάστηκε σε διάφορες συνθήκες εκτός από συνθήκες SURF και για τα δικά μου πάντα δεδομένα βγήκε σωστή επιλογή . Έπιασε τσιπούρες σεβαστές - σκαθάρια (μικρά) - ακόμα και μουρμούρες . Οι βολές του παραείναι ικανοποιητικές για εμένα . Έχει δράση κορυφής χωρίς όμως να είναι "μαγκούρα" ο κορμός του καθώς έχει μια προοδευτικότητα που κάνει τις βολές να μοιάζουν πολύ εύκολες . Απο ποιότητα έχει κάποια μικρά σφάλματα που αφορούν όμως το εμφανισιακό κομμάτι δηλαδή κατι ψιλό στραβά αυτοκολλητάκια κτλ.... πταίσματα δηλαδή . Η κορυφή του (tubular) δεν είναι ένα επιπλέον κομμάτι όπως οι αντίστοιχες solid εκδόσεις αλλά είναι συνέχεια του blank , πιο fast από την solid και στη βολή δίνει αυτό το κάτι παραπάνω , ειδικά σε OTG . Σε γενική εικόνα , αν και το καλάμι αποτελεί την οικονομική σειρά της εταιρείας , δεν εχει να ζηλέψει και πολλά από ακριβότερα καλάμια (εκτός ίσως απο τους οδηγούς) .
Το dragon δεν κατάφερα να το δώ γιατί υπήρχε κάπου στη αποθήκη και όχι στην έκθεση του καταστήματος και δεν είχα χρόνο στη διάθεσή μου , και το penn δεν το βλέπω πια διαθέσιμο στο κατάστημα εδώ Αθήνα , άρα πάω για ένα ακόμη tubertini και βλέπουμε μετά .
Αυτα...
Τέλος το καλοκαίρι , ας βάλω και μια φωτό που σηματοδότησε και το τέλος των διακοπών μου στο Πήλιο
Το dragon δεν κατάφερα να το δώ γιατί υπήρχε κάπου στη αποθήκη και όχι στην έκθεση του καταστήματος και δεν είχα χρόνο στη διάθεσή μου , και το penn δεν το βλέπω πια διαθέσιμο στο κατάστημα εδώ Αθήνα , άρα πάω για ένα ακόμη tubertini και βλέπουμε μετά .
Αυτα...

Τέλος το καλοκαίρι , ας βάλω και μια φωτό που σηματοδότησε και το τέλος των διακοπών μου στο Πήλιο

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Tasos Potoudis
- Admin
Δυο ιδια σέτ μηχανάκια καλάμια ειναι προσεγγιση στις δυνατοτητες του εργαλειου μας κ απολαυση .
..tripinfishing..
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος

- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Τάσο , μου είχε μείνει μια κουβέντα που είχε γραψει και ο Κωνσταντίνος Π. , για τα σετ , το ταίριασμα και το ζεν
στον εξοπλισμό , είχε και έχεις δίκιο , μόλις είναι όλα έτοιμα θα ανεβάσω φωτογραφίες , μέχρι τότε ανεβάζω μια ιδέα από τις δοκιμές.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Tasos Potoudis
- Admin
full οπως το ειπες...!!
Πατεντα ειναι αυτο ?
Πως κουμπωνει? Μας εφτιαξες....
Πατεντα ειναι αυτο ?
Πως κουμπωνει? Μας εφτιαξες....
..tripinfishing..
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Spoiler alert !

Τρίτωσε το καλό!!!!!
Είχα την τύχη, χθες, να κάνω ένα ψάρεμα με τον Κωνσταντίνο στον Κορινθιακό. Οι καιρικές συνθήκες δύσκολες, 4-5 μποφόρ δυτικός πλαϊνός άνεμος. Η συστοιχία Tubertini σε πλήρη παράταξη. Το espiazione απλά έκλεβε την παράσταση. Δεν ήταν μόνο θέμα εμφάνισης, που πραγματικά τραβάει το βλέμμα από μακριά. Λεπτό σώμα, ελαφρύ, απίστευτοι οδηγοί, πανέμορφο. Η ποιότητα φωνάζει από μακριά. Η συμπεριφορά του, στη βολή, στο στήσιμο στον καιρό , στην ανίχνευση της τσιμπιάς, μου φάνηκε υποδειγματική. Το δοκίμασα στη βολή και η αίσθηση ήταν βελούδινη. Αν και με c.w. 250, η μύτη του ήταν ευαίσθητη. Ωραία επιλογή Κωνσταντίνε. Καλοψάρευτο!!!!!
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Ωραία ήταν Σπύρο ! Με αυτό το καλάμι ολοκληρώθηκε και η αναζήτηση . Ένας μηχανισμός μένει ακόμα να το παντρέψω και το κεφάλαιο " εξοπλισμός surfcasting " για μένα ολοκληρώνεται. Η αλήθεια είναι ότι από όταν είχε πρωτοβγει ήταν ένα όνειρο για εμένα , με τις τώρα τιμές όμως , έστω και με ένα που κατάφερα να αποκτήσω είμαι υπερικανοποιημενος.
-
- Ψαρωμένος
Καλησπερα σε ολους. Σε αλλο θεμα ειχα γραψει οτι σκεφτομαι να αγορασω δυο τρισπαστα τις maver, αλλα βλεπω εδω καποιος εχει καλαμια της tubertini και θα ηθελα να ακουσω την αποψη του. Ειδα οτι εχει 2 abyssum και ενα espazione εαν δεν κανω λαθος. Τα χρηματα που διαθετω ειναι ή για 2 abyssum ή ενα espazione. Εχουν μεγαλη διαφορα τα δυο καλαμια; Αξιζει να αγορασεις ενα καλο ή η δυο υποδεεστερα abyssum. Τωρα εχω 2 τηλεσκοπικα, 3 καλαμια φτανουν ή καλυτερα να εχεις 4
)))))

- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Καλησπέρα Δημήτρη , τα abyssum είναι εξαιρετικά καλάμια κατά τη γνώμη μου (για αυτό και τα αγόρασα
) το espiazione είναι λίγο πιο νευρικό/τεχνικό καλάμι θα έλεγα , να ξέρεις υπάρχει και το onyria που είναι σαν το abyssum αλλά με solid μύτη (πιο ευαίσθητη) .
Τώρα άν είναι καλύτερα 4 καλάμια από 3 , τι να σου πώ . παλιά ψάρευα με 2 ή 4 , τώρα 2 ή 3 .... ανάλογα τα κουράγια
το θέμα με αυτά τα καλάμια είναι η σωστή επιλογή c.w. / μήκος κτλ...
Αν τα προτείνω τώρα ... στον εαυτό μου θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα , αφού γνωρίζω ακριβώς τις απαιτήσεις μου .
Θα τα άλλαζα με κάτι ; Οχι... είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Τώρα άν είναι καλύτερα 4 καλάμια από 3 , τι να σου πώ . παλιά ψάρευα με 2 ή 4 , τώρα 2 ή 3 .... ανάλογα τα κουράγια

Αν τα προτείνω τώρα ... στον εαυτό μου θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα , αφού γνωρίζω ακριβώς τις απαιτήσεις μου .
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Αν δεν ψαρεύεις με αέρα εξαιρετική επιλογή είναι και το delain
-
- Ψαρωμένος
Με τι βαρυδια δουλευεις τα abyssum? Ειναι ημιπαραβολικα;ConstantinosClio έγραψε: Δευ Οκτ 19, 2020 3:18 pm Καλησπέρα Δημήτρη , τα abyssum είναι εξαιρετικά καλάμια κατά τη γνώμη μου (για αυτό και τα αγόρασα) το espiazione είναι λίγο πιο νευρικό/τεχνικό καλάμι θα έλεγα , να ξέρεις υπάρχει και το onyria που είναι σαν το abyssum αλλά με solid μύτη (πιο ευαίσθητη) .
Τώρα άν είναι καλύτερα 4 καλάμια από 3 , τι να σου πώ . παλιά ψάρευα με 2 ή 4 , τώρα 2 ή 3 .... ανάλογα τα κουράγια![]()
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
120 γραμμάρια συνήθως , τη δράση τους την περιγράφω πιό πάνω (έχω τα 200άρια ) , η ευαισθησία της μύτης είναι πολύ καλή με ωραία επαναφορά (και κάρφωμα)Dimitris7007 έγραψε: Δευ Οκτ 19, 2020 8:28 pmΜε τι βαρυδια δουλευεις τα abyssum? Ειναι ημιπαραβολικα;ConstantinosClio έγραψε: Δευ Οκτ 19, 2020 3:18 pm Καλησπέρα Δημήτρη , τα abyssum είναι εξαιρετικά καλάμια κατά τη γνώμη μου (για αυτό και τα αγόρασα) το espiazione είναι λίγο πιο νευρικό/τεχνικό καλάμι θα έλεγα , να ξέρεις υπάρχει και το onyria που είναι σαν το abyssum αλλά με solid μύτη (πιο ευαίσθητη) .
Τώρα άν είναι καλύτερα 4 καλάμια από 3 , τι να σου πώ . παλιά ψάρευα με 2 ή 4 , τώρα 2 ή 3 .... ανάλογα τα κουράγια![]()
Θεσσαλονίκη τα έχει ο Ρογδάκης αν δεν κάνω λάθος (https://www.rogdakis.gr/FF420D8C.el.aspx) , πήγαινε να τα δείς απο κοντά

-
- Ψαρωμένος
Διαβασα μολις ολη την περιγραφη και μου αρεσαν. Θα παω συον Ρογδακη να δω εαν τα εχει. Μακαρι να μπορεσω να τα δω απο κονταConstantinosClio έγραψε: Δευ Οκτ 19, 2020 11:33 pm120 γραμμάρια συνήθως , τη δράση τους την περιγράφω πιό πάνω (έχω τα 200άρια ) , η ευαισθησία της μύτης είναι πολύ καλή με ωραία επαναφορά (και κάρφωμα)Dimitris7007 έγραψε: Δευ Οκτ 19, 2020 8:28 pmΜε τι βαρυδια δουλευεις τα abyssum? Ειναι ημιπαραβολικα;ConstantinosClio έγραψε: Δευ Οκτ 19, 2020 3:18 pm Καλησπέρα Δημήτρη , τα abyssum είναι εξαιρετικά καλάμια κατά τη γνώμη μου (για αυτό και τα αγόρασα) το espiazione είναι λίγο πιο νευρικό/τεχνικό καλάμι θα έλεγα , να ξέρεις υπάρχει και το onyria που είναι σαν το abyssum αλλά με solid μύτη (πιο ευαίσθητη) .
Θεσσαλονίκη τα έχει ο Ρογδάκης αν δεν κάνω λάθος (https://www.rogdakis.gr/FF420D8C.el.aspx) , πήγαινε να τα δείς απο κοντά![]()