Καλησπέρα σας,
Σε μια επίσκεψή μου σε γνωστό μαγαζί αλιείας, διαπίστωσα πως σε μια ακρη του μαγαζιού ο ένας έφτιαχνε τα γνωστα σε όλους μας σισσυ, χρώματος κίτρινο εξωτερικά με κόκκινο εσωτερικά και τα έβαζε σε σακκουλάκια έτσι ώστε να τα αγοράσουμε κατα 2,5 - 3 ευρώ το ένα σακουλάκι.
Η ερώτησή μου αν κάποιος ξέρει από που μπορούμε να προμηθευτούμε αυτά τα σωληνάκια έτσι ώστε να φτιάχνουμε μόνοι μας????
Θα μου πείτε και τι θα κάνουν τα μαγαζια θα πεινάσουν ?>???? υπάρχουν τόσα άλλα αναλώσιμα που αγοράζουμε και απο την άλλη βλέπω πάρα πολύ ακριβο για αύτό που πραγματικά μπορει να αξιζει πραγματικά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά....
Κατασκευή ΣΙΣΣΥ
- Constantine Palivakis
- Admin
Re: Κατασκευή ΣΙΣΣΥ
Νομιζω οτι έχεις δίκιο. Και μένα είχε περάσει κάποια στιγμη από το μυαλό μου για να φτιάξω αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια το θεώρησα περιττό και δεν το δουλεύω δεν το έψαξα. Ξερω πολλούς που τα φτιάχνουν μόνοι τους. Αντε βοηθήστε να φτιάξουμε ενα σισυ που να τα σπάει και να συμφέρει
www.constantinepalivakis.com
- Tasos Potoudis
- Admin
Μπορεις να παρεις σωληνακια απο το παρακατω μαγαζι , οπου θελεις το ενα να μπαινει μεσα στο αλλο πχ το ενα να εχει εξωτερικη διαμετρο 2mm κ το αλλο εσωτερικη 2mm.
Να παρεις τηλ. να σου πει ο κυριος πιο ειναι σκληρο να το παρεις για βαση.(εχει πολλα ειδη)
Αλλα οπως λεει ο Ντινος κ αμα δεις κ στις αρματωσιες που μας δειχνει ο Κωστας , καλυτερα να βαζεις ενα σκετο στριφταρι ή ενα πολυ μικρο σωληνακι σιλικονης(αυτα που βαζουμε στα παραμαλλα )5mm μηκος περασμενο στο στριφταρι , κ ετσι εχεις ενα μινι σισι.
Ετσι εισαι πολυ πιο διακριτικος κ το συρομενο σου δουλευει μια χαρα.
http://www.airblock.gr/pepiesmenos-aera ... -pa11.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Να παρεις τηλ. να σου πει ο κυριος πιο ειναι σκληρο να το παρεις για βαση.(εχει πολλα ειδη)
Αλλα οπως λεει ο Ντινος κ αμα δεις κ στις αρματωσιες που μας δειχνει ο Κωστας , καλυτερα να βαζεις ενα σκετο στριφταρι ή ενα πολυ μικρο σωληνακι σιλικονης(αυτα που βαζουμε στα παραμαλλα )5mm μηκος περασμενο στο στριφταρι , κ ετσι εχεις ενα μινι σισι.
Ετσι εισαι πολυ πιο διακριτικος κ το συρομενο σου δουλευει μια χαρα.
http://www.airblock.gr/pepiesmenos-aera ... -pa11.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
..tripinfishing..
Τετοια ανταπόκριση δεν την περίμενα ποτε.... να σαι καλα Τάσο
Μετα καιρο απουσιας απο το forum..
εφτιαξα κατι δικα μου σισσι...
Τα δοκιμασα κ ειναι πολυ καλα.

τα υλικα που χρησιμοποιησα ειναι..
1)σωληνακι απο τελειωμενο στιλό bic.(εσωτερικο)
2)σωληνακι υψηλης πιεσης Νο6mm (Εξωτερικο)
3)Ινοξ συρμα 1mm
4)Στριφταρι
Εργαλεία
1)Κατσβιδι(για να κανω σπειρωματα το συρμα)
2)Αναπτηρα
3)Κοφτακι
εφτιαξα κατι δικα μου σισσι...
Τα δοκιμασα κ ειναι πολυ καλα.

τα υλικα που χρησιμοποιησα ειναι..
1)σωληνακι απο τελειωμενο στιλό bic.(εσωτερικο)
2)σωληνακι υψηλης πιεσης Νο6mm (Εξωτερικο)
3)Ινοξ συρμα 1mm
4)Στριφταρι
Εργαλεία
1)Κατσβιδι(για να κανω σπειρωματα το συρμα)
2)Αναπτηρα
3)Κοφτακι
- Constantine Palivakis
- Admin