το αφρωδες Τασο το εχει για τις καρφωτες βασεις αμμουTasos Potoudis έγραψε: Σάβ Αύγ 03, 2019 6:06 pm Είναι αυτό που λέμε ότι αν δε το πιάσεις στα χέρια σου δε γίνεται να πάρεις ακριβό καλάμι. Μέχρι 100- 150 να πάρεις ένα εμπορικό να έχει μεταπώληση δλδ να το δεις κ ένα δεύτερο κ τρίτο άντε τρώγεται... πληρώνεις για να μάθεις κ στη τελική χάνεις λίγα...
Αλλά να δώσεις 600- 1000 για δύο καλάμια κ να μη είναι αυτό που ονειρεύεσε κ μετά να τα δώσεις στη μισή τιμή κ άμα , δεν τρώγεται κ οι περισσότεροι από εμάς δε μπορούν να το ξανακάνουμε.
Έχει τύχει να πιάσω bad bass κ να εντυπωσιαστώ κ με άλλο μοντέλο να ξενερώσω. Το ίδιο κ για άλλες εταιρείες... παράδειγμα είναι η bad bass...
To maistros στα 110 είναι πολύ καλή επιλογή άμα ξηλωσεις το αφρώδες κ του βάλεις θερμοσυστελομμενα να κρύψεις το πανηγύρι των γραφικών του. Αλήθεια αυτό το αφρώδες γιατί το έχει ?
Το penn μου κάνει πολύ σοβαρή πρόταση κ όμορφο με τη λογική ότι η εταιρεία έχει μπει σοβαρά ξανά μετά από μια στασιμότητα που είχε κ αν έχει εξελίξει τα καλάμια της το συγκεκριμένο παίζει να είναι εργαλείο. Οι οδηγοί του δεν είναι τύπου K.....Αλλά αν κάνει το blank στη πορεία τους αλλάζεις κ με λιγότερα των 200 έχεις σοβαρό καλάμι.
Προτάσεις για αγορά τρίσπαστου
Re: Προτάσεις για αγορά τρίσπαστου
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Κάθομαι και ψάχνω με ηρεμία , καλάμια , χαρακτηριστικά και ξάφνου , να κάτι ενδιαφέρον , ώπ λέω , αυτό έχει καλά πράγματα πάνω , θα στοιχίζει... αλλά αν αξίζει γιατί όχι , ας δώσω κάτι παραπάνω ...
googlάρω : Tubertini R18 SURFCASTING ,
βλέπω τιμή ,
κλείνω παράθυρο ,
κλείνω pc ,
ενός λεπτού σιγή και ένα δάκρυ ... στη μνήμη μιας σκέψης που πέθανε ακαριαία
googlάρω : Tubertini R18 SURFCASTING ,
βλέπω τιμή ,
κλείνω παράθυρο ,
κλείνω pc ,
ενός λεπτού σιγή και ένα δάκρυ ... στη μνήμη μιας σκέψης που πέθανε ακαριαία

- Tasos Potoudis
- Admin
Ο πόνος δίνει ποίηση...
Το penn θα δεις στον ύπνο σου για πιο δυναμικό κ το Dragon για πιο easy casts.
Έτσι τα είδα εγώ πάντως στον δικό μου.
Έπρεπε να μπορείς να τα δοκιμάσεις τα καλάμια από τον αντιπρόσωπο όπως ενα μηχανάκι - αυτοκίνητο. Πολλά χρήματα...κ να τα έχεις κ να τα δίνεις άμα δε το δοκιμάσεις να δεις ότι αξίζει για σένα να τα δώσεις είναι μέγα θέμα..
Το penn θα δεις στον ύπνο σου για πιο δυναμικό κ το Dragon για πιο easy casts.
Έτσι τα είδα εγώ πάντως στον δικό μου.
Έπρεπε να μπορείς να τα δοκιμάσεις τα καλάμια από τον αντιπρόσωπο όπως ενα μηχανάκι - αυτοκίνητο. Πολλά χρήματα...κ να τα έχεις κ να τα δίνεις άμα δε το δοκιμάσεις να δεις ότι αξίζει για σένα να τα δώσεις είναι μέγα θέμα..
..tripinfishing..
Έλα στην συνάντηση να σε κάνω Ζιπλεξακια και να μην εχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα στα καστινκ ψαρεματα σου!
Καλημέρα Κωνσταντίνε . Αφου κοιτάς για PENN, έχω στην κατοχή μου ένα ζευγάρι PENN RAMPAGE II, 13 ft 4-6 oz, που θα τα φέρω στην επόμενη συνάντηση και ευχαρίστως να τα δεις και ψαρεψεις για να σχηματίσεις άποψη !!!!
Φίλος πουλάει 2 Penn ένα Rabege και ένα powerstix σε άψογη κατάσταση και τα δύο είναι 4 με 6 οζ με ύψος 3,96.
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Ευχαριστώ ! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι εκεί (και φυσικά να έχω κρατηθεί από πειρασμούς αγοράς μέχρι τότεspygog έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 9:21 am Καλημέρα Κωνσταντίνε . Αφου κοιτάς για PENN, έχω στην κατοχή μου ένα ζευγάρι PENN RAMPAGE II, 13 ft 4-6 oz, που θα τα φέρω στην επόμενη συνάντηση και ευχαρίστως να τα δεις και ψαρεψεις για να σχηματίσεις άποψη !!!!

- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Απο Θεσ/νίκη ;Elias k έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 6:40 pm Φίλος πουλάει 2 Penn ένα Rabege και ένα powerstix σε άψογη κατάσταση και τα δύο είναι 4 με 6 οζ με ύψος 3,96.
Ευχαριστώ ! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι εκεί (και φυσικά να έχω κρατηθεί από πειρασμούς αγοράς μέχρι τότε
)
Κατάλαβα !!!! Η απόφαση είναι ειλημμενη και είναι θέμα χρόνου η αγορά !!!!! Αλλωστε ποιος από εμάς μπορεί να συγκρατηθεί στο χόμπι μας??? Όπως και να έχει μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις, για να δούμε τα νέα εργαλεία (καλοψαρευτα να είναι παρεμπιπτόντως...) και γιατί σαν νέο μέλος της παρέας έχω να καταθέσω ότι κάθε συνάντηση αποτελεί μια μοναδική εμπειρία πέρα από το ψαρεμα !!!!

Κατάλαβα !!!! Η απόφαση είναι ειλημμενη και είναι θέμα χρόνου η αγορά !!!!! Αλλωστε ποιος από εμάς μπορεί να συγκρατηθεί στο χόμπι μας??? Όπως και να έχει μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις, για να δούμε τα νέα εργαλεία (καλοψαρευτα να είναι παρεμπιπτόντως...) και γιατί σαν νέο μέλος της παρέας έχω να καταθέσω ότι κάθε συνάντηση αποτελεί μια μοναδική εμπειρία πέρα από το ψαρεμα !!!!
Λάρισα και είναι άψογαConstantinosClio έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 9:16 pmΑπο Θεσ/νίκη ;Elias k έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 6:40 pm Φίλος πουλάει 2 Penn ένα Rabege και ένα powerstix σε άψογη κατάσταση και τα δύο είναι 4 με 6 οζ με ύψος 3,96.
μπορουμε να εχουμε περισσοτερες πληροφοριες?Τιμη ,φωτο κτλ?ΕυχαριστωElias k έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 11:55 pmΛάρισα και είναι άψογαConstantinosClio έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 9:16 pmΑπο Θεσ/νίκη ;Elias k έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 6:40 pm Φίλος πουλάει 2 Penn ένα Rabege και ένα powerstix σε άψογη κατάσταση και τα δύο είναι 4 με 6 οζ με ύψος 3,96.
Θανάση θα ρωτήσω και θα απαντήσω σύντομα δεν είναι δικά μου
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Το είδα , μου άρεσε , το πήρα

Τελικά χτύπησα αυτό με τη tubular μύτη , ταίριαξε και μια χαρά ( και σε εμφάνιση

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Tasos Potoudis
- Admin
Με υγεία κ τυχερό να είναι!
Πολύ όμορφο κ το σεταρισμα εργοστασιακό!
Χρόνο να έχεις να το χαρείς κ αναμένουμε εντυπώσεις...
Πολύ όμορφο κ το σεταρισμα εργοστασιακό!
Χρόνο να έχεις να το χαρείς κ αναμένουμε εντυπώσεις...
..tripinfishing..
Τα καλάμια είναι στα 180 εύρο και τα 2 μαζί φίλε Θανάση και περιμένω και φωτογραφίες τους μέχρι αύριο μαζί με τα μπαζουκας ( σκληρές θήκες μεταφοράς)thanasis έγραψε: Τρί Αύγ 20, 2019 10:03 amμπορουμε να εχουμε περισσοτερες πληροφοριες?Τιμη ,φωτο κτλ?ΕυχαριστωElias k έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 11:55 pmΛάρισα και είναι άψογαConstantinosClio έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 9:16 pmΑπο Θεσ/νίκη ;Elias k έγραψε: Δευ Αύγ 12, 2019 6:40 pm Φίλος πουλάει 2 Penn ένα Rabege και ένα powerstix σε άψογη κατάσταση και τα δύο είναι 4 με 6 οζ με ύψος 3,96.
Καλοψαρευτο το κιτρινόμαυρο σετακι!!!!