Stopper.
- Tasos Potoudis
- Admin
Stopper.
Λοιπόν επειδή όταν έβγαζα μια κατεσταμμένη αρματωσιά κ την έβαζα στο ειδικό κουτάκι .....εκτός της πετονιάς κ των στόπερ όλα τα αλλα
τα ξαναχρησιμοποιούσα για να φτιάξω την καινούργια μου αρματωσιά ....μέχρι σήμερα που ανακάλυψα τρόπο να ξαναπερνάμε τα στόπερ.
Δεν έχει να κάνει με το κόστος αλλά με το γιατί να πετάς κάτι που μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις!
Για κάποιους που το είπα ήταν αυτονόητο .....για κάποιους αλλους αμελητέο.
Ελπίζω να το διαβάζει κάποιος που το θεωρεί ενδιαφέρον!
Με μια βελόνα περνώντας τη πετονιά απ΄αυτήν κ κατόπιν μέσα από το στόπερ μπορούμε να ξαναπεράσουμε τα στόπερ στη πετονιά μας εύκολα!
τα ξαναχρησιμοποιούσα για να φτιάξω την καινούργια μου αρματωσιά ....μέχρι σήμερα που ανακάλυψα τρόπο να ξαναπερνάμε τα στόπερ.
Δεν έχει να κάνει με το κόστος αλλά με το γιατί να πετάς κάτι που μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις!
Για κάποιους που το είπα ήταν αυτονόητο .....για κάποιους αλλους αμελητέο.
Ελπίζω να το διαβάζει κάποιος που το θεωρεί ενδιαφέρον!
Με μια βελόνα περνώντας τη πετονιά απ΄αυτήν κ κατόπιν μέσα από το στόπερ μπορούμε να ξαναπεράσουμε τα στόπερ στη πετονιά μας εύκολα!
..tripinfishing..
Re: Stopper.
πολυ καλο Τασο θα το εχω υποψην!!!ο χρωματισμος στα στοπερ παιζει καποιο ρολο?τα διαφανα ειναι τα καλυτερα πιστευεις?
- Tasos Potoudis
- Admin
Ολα παιζουν ρολο αλλα τα στοπερ μαλλον τον τελαιταιο. Κοκκινα κ διαφανα χρησιμοποιω...
Το κοκκινο λενε οτι χανεται σαν χρωμα πρωτο στον βυθο.
Το κοκκινο λενε οτι χανεται σαν χρωμα πρωτο στον βυθο.
..tripinfishing..
- Tasos Potoudis
- Admin
Σε ενα προσφατο ψαρωμα δειχνοντας μια αρματωσια στον ψαρωμενο μου ειπε δεν σου σκιζονται?(τα στοπερακια πανω στη μανα της αρματωσιας)
Ο.οο..χι του ειπα χωρις να το σκεφτω καλα.
Αργοτερα καταλαβα οτι οταν ξαφνικα λειπει ενα στοπερακι κατι τετοιο εχει γινει.
Επισης μου ειπε οτι υπαρχουν σκληρα στοπερακια αλλα εκεινη την ωρα δεν το επιασα.
Για ξαναπεστο.....ή καποιος αλλος αν ξερει.
Ο.οο..χι του ειπα χωρις να το σκεφτω καλα.
Αργοτερα καταλαβα οτι οταν ξαφνικα λειπει ενα στοπερακι κατι τετοιο εχει γινει.
Επισης μου ειπε οτι υπαρχουν σκληρα στοπερακια αλλα εκεινη την ωρα δεν το επιασα.
Για ξαναπεστο.....ή καποιος αλλος αν ξερει.
..tripinfishing..
- Tasos Potoudis
- Admin
Πήρα από τα jumbo ένα καρούλι με ελαστικό κορδόνι το οποίο είναι τέλειο για στόπερ!
Άμα τεντωσει είναι 0.20 κ χαλαρό 0.45.
Το καλό είναι ότι άμα κάνουμε τον κόμπο μας πάνω στη μάνα ή το παράμαλλο κ σφίξουμε καλά, μετακινείται με δυσκολία, δε χαλάει τη πετονιά κ δεν ξαναθελει σφίξιμο ποτέ.
150 μέτρα 2 ευρώ... έχει κ σε βιβλιοπωλεία κ είδη χειροτεχνίας.
Άμα τεντωσει είναι 0.20 κ χαλαρό 0.45.
Το καλό είναι ότι άμα κάνουμε τον κόμπο μας πάνω στη μάνα ή το παράμαλλο κ σφίξουμε καλά, μετακινείται με δυσκολία, δε χαλάει τη πετονιά κ δεν ξαναθελει σφίξιμο ποτέ.
150 μέτρα 2 ευρώ... έχει κ σε βιβλιοπωλεία κ είδη χειροτεχνίας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- thanasis makris
- Ενεργό Μέλος
εγω τωρα τελευταια λογω χρονου πειραματίζομαι με αρματωσιες.ειδα σε ένα βιντεο του γενικη που εκανε στοπερ με το σωληνακι σιλικόνης.δεν ξερω αν το καταλάβετε...περναω ένα μικρο κοματι σωληνακι κ μετα ξαναπερναω την ακρη της πετονιας από την αρχη του.καλο αλλα αν σφιξεις πολυ τσακιζει λιγο η πετονια
- thanasis makris
- Ενεργό Μέλος
αλλα αυτό που λεει ο τασος είναι πολυ καλο.μου ειχε δωσει κ το δοκιμασα
- Tasos Potoudis
- Admin
Τα μεταλλικά είναι τα πιο ωραία αλλά...
Αυτό κάνει για παντού.
Αυτό κάνει για παντού.
Και μια αλλη ιδεα, λιγο πιο χρονοβορα αυτη την φορα για μοναχικα βραδυα μην ξεροντας με τι να παιξεις, ειναι να βρουμε καλωδια που να εχουν πολλα ψιλα καλωδιακια μεσα,(πολυκλονο λεγεται),το συγκεριμενο ειναι απο καλωδιωση ηχειων για το σπιτι,Φωτο 1,Και αφου τα κοψουμε καμια δεκαρια ποντους το ξεγυμνωνουμε,παιρνουμε τα μικρα απο μεσα,τα ξεχωριζουμε και τα λυγιζουμε στην μεση φτιάχνοντας θηλιες Φωτο 2.Τα στριβουμε και κανα δυο βολτες για να μεινουν ενωμενα,και κρτατωντας τα στο χερι, προσθετουμε ζεστη σιλικονη με το πιστολι γυριζοντας τα ταυτοχρονα για να μην μας φυγει απο κατω.Μπορειτε να φτιαξετε οσα θελετε σε ενα καλωδιο.Μην το παρακανετε ομως.Νομιζω ολοι εχουμε πλεον ενα πιστολι σιλικονης σπιτι μας. Οσο ειναι ακομα ζεστη μπορειτε να την πλασετε,με βρεγμενα δαχτυλα παντα μην κολλησει και κανη τζιζ.Για τους ψειρες σαν κι εμενα ενα τελειωτικο φινιρισμα αφου κρυωσουν, γινεται με αναπτηρα.Δυσκολο???? Μεγεια μας.Δοκιμη στην θαλασσα. Αααα, το αδειο σωληνακι μην το πεταξετε, κανη για αποστατη παραμαλου... Over!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.