Προσελκυστικά δολώματος Sili Cubes
Re: Προσελκυστικά δολώματος Sili Cubes
Χρήστο για να επιμένεις στο λευκό, σίγουρα κάτι θα ξέρεις παραπάνω!!!!
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Ανδρεα τελικα ξεγελαστηκα..ψαχνωντας τα στην αρχη καπου ειχε πεσει το ματι μου κ θυμομουν οτι υπαρχουν τα ιδια κ σε επιπλεοντα.andreasomageiras έγραψε: Τρί Ιουν 05, 2018 1:19 pm Έχετε να προτείνετε κάποιο με άνωση;
Το αποφάσισα, όταν βολέψει θα τα δοκιμάσω.
Το κοιταξα παλι κ δυστυχως δεν υπαρχει ακριβως το ιδιο προϊον,επιπλεοντα κυβακια δηλ.
Υπαρχει ομως κατι παρομοιο.Φλοτερακια με φτερα απο sili cubes στα ιδια χρωματα κ με την ιδιοτητα την ιδια να φωσφοριζουν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Χρήστο και γω με τη σειρά μου, μετά τον Τάκη , έχω να δηλώσω πως είχες απόλυτο δίκιο με αυτά τα «μπιχλιμπίδια»!!!!!! Αφού τα προμηθεύτηκα σε άσπρο , πράσινο και πορτοκαλί κατάφερα και πήγα χθες για ψάρεμα . Αποτέλεσμα δυο τσιπούρες στο άσπρο !!! Όπως το πρότεινες φίλε Χρήστο !!!!
- Nikos Char
- Μέλος
Καλησπέρα,
Μια ερώτηση σχετικά με τα sili cubes
Για να φωσφορίσουν χρειάζονται φακό UV ή αρκεί και ο κανονικός φακός που χρησιμοποιούμε;
Ευχαριστώ
Μια ερώτηση σχετικά με τα sili cubes
Για να φωσφορίσουν χρειάζονται φακό UV ή αρκεί και ο κανονικός φακός που χρησιμοποιούμε;
Ευχαριστώ
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Γειά σου Νίκο!
Με τον UV φακό φωσφορίζουν πολύ πιο έντονα
αλλά και με τον απλό φακό μια χαρά φωσφορίζουν, εγώ με απλό τα φωτίζω
Με τον UV φακό φωσφορίζουν πολύ πιο έντονα
αλλά και με τον απλό φακό μια χαρά φωσφορίζουν, εγώ με απλό τα φωτίζω
- Nikos Char
- Μέλος
Εντάξει. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή σου ημέρα.
Αν ειναι καλής ποιότητας αρκεί και ο απλός φακός για όλο το ψαρεμα σου. Τα πολυ δουλεμένα ή πιο δεύτερης ποιότητας ΜΜΕ το uv φακό κανεις πιο γρήγορα δουλεια...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Nikos Char
- Μέλος
Έχει δοκιμάσει να τα συγκρίνει κάνεις με τις απλές τις χάντρες τις κλασικές τις φωσφοριζε αλλά να τις φωτίσει κιόλας με UV ?
Εγω πλέον τις κλασικές χρησιμοποιώ. Κατι κινεζικές πράσινο-κόκκινο-κιτρινο. Δεν διαρκούν όσο οι άλλες, αλλα μια χαρά δουλεύουν και φθείρονται λιγότερο...αν πάρω τα καθεαυτά φωσφορίζοντα θα πάρω πάλι κατι Μικρούτσικο ισα ισα να φέγγει...
- Nikos Char
- Μέλος
Οκ κατάλαβα. Άρα στην ουσία πιο πολύ μας νοιάζει να φωσφοριζει κάτι και να είναι σε διακριτικό μέγεθος. Τώρα πως θα το πετύχει ο καθένας....
Υπάρχουν κι ανυψωτικά που δεν φωσφορίζουν. Στο σαργό και στην μουρμούρα συνήθως κάνουν διαφορά. Ανάλογα τα ψάρια.
Αν έχεις φυκιάδα κάτω, σίγουρα θα δεις διαφορά με την ανύψωση.
Αν έχεις φυκιάδα κάτω, σίγουρα θα δεις διαφορά με την ανύψωση.