Eπιλογή καλαμιού surfcasting
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Eπιλογή καλαμιού surfcasting
Να είσαι καλά Ηλία!
Το akios κ το trabucco έλεγα ....αλλά μια ματιά που έριξα τωρα η trabucco εχει βγάλει ένα σωρ'ο μοντέλα.
Το έχει από 160 έως κ 300.c.w. χάος
Αυτο που είχε ένας φιλος πρίν χρόνια 200 ήταν νομίζω... ήταν ένα ωραίο καλάμι για casting χωρίς να είναι κάτι ουάου...
Το Akios είναι δυνατό σφιχτό καλάμι.Ευχάριστο στο χέρι βοηθάνε κ τα αντίβαρα που έχει να ζυγίσει .
Το akios κ το trabucco έλεγα ....αλλά μια ματιά που έριξα τωρα η trabucco εχει βγάλει ένα σωρ'ο μοντέλα.
Το έχει από 160 έως κ 300.c.w. χάος
Αυτο που είχε ένας φιλος πρίν χρόνια 200 ήταν νομίζω... ήταν ένα ωραίο καλάμι για casting χωρίς να είναι κάτι ουάου...
Το Akios είναι δυνατό σφιχτό καλάμι.Ευχάριστο στο χέρι βοηθάνε κ τα αντίβαρα που έχει να ζυγίσει .
..tripinfishing..
- ilias anwgeia
Εσυ Τασο με τι ψαρευεις?Το speedcast το χω δει απο κοντα φενεται σκληρο καλαμι και επεισης το taylor q5 της yuki το εχω δει απο κοντα, μου αρεσε σχετικα,Τωρα το top energy της bad bass δεν το βρησκω πουθενα οπου κι αν ρωτησα το χω δει απο κοντα και το χω ερωτευτει οχι σε μαγαζι σε καποιον που το ψαρευε.. οσο για το tournament caster της daiwa δεν ξερω αν δικαιολογει την τιμη του..που απο οσο εχω ψαξει κατασκευαζετε ιαπωνια λενε πως ειναι απο την καλυτερη ποιοτητα ανθρακονηματων και στην ισπανια εχω δει να το χουν σαν θεο.Για τα cinnetic δεν μπορω να βρω πολλα πραγματα επεισης στην ισπανια τα χρησιμοποιουν πολυ...εχω παθει μινι παρανοια χαχαχαχαχα αν μπορουσα να ''ξεσκαρταρω'' καλο θα ηταν μια και ειναι μεγαλο το φασμα..και το μπερδεμα στο κεφαλι μου
- Tasos Potoudis
- Admin
Ηλία πως κ στη λίστα δεν έχεις δει για maver-veret-zziplex-sunset-kali kunnan... κ.α.....κ οδηγήθηκες σε αυτά που προανέφερες?
Επίσης εκτος το vericelli τι άλλο έχεις ψαρέψει?
Προσπαθώ να πάρω μια εικόνα γιατι έχει σημασία κ αυτό..
Επίσης ρίξε μία ματιά κ στις αξιολογήσεις καλαμίων στο φόρουμ.
Επίσης εκτος το vericelli τι άλλο έχεις ψαρέψει?
Προσπαθώ να πάρω μια εικόνα γιατι έχει σημασία κ αυτό..
Επίσης ρίξε μία ματιά κ στις αξιολογήσεις καλαμίων στο φόρουμ.
..tripinfishing..
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Το akios το ψαρεψα φετος τον μαιο και εκανα αρκετες ριψεις με αυτο!Ενα καλαμι προοδευτικο πολυ και ισως στην αρχη να φανει σκληρο σε εισαγωγικα αυτο για καποιον που δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα με τις βολες του!Η μυτη του υβριδικη οπως αναφερει αλλα ταχυτaτη στην επαναφορα της και δειχνει τις οποιες τσιμπιες απο ψαρια !Καλο πολυ για σχεδον ολα τα ειδη βυθων απο καθαρoυς και σκληρoυς με τα αναλογα βαριδια !
Παρομοιο ειναι και το tabucco hydroggen με γρηγορη υβριδικη μυτη και σχετικα προοδευτικο λιγο ποιο ευκολα κατεβαζει το λυγισμα του σε σχεση με το ακιος στην ριψη !Το καλαμι μετρηθηκε στα 100γρ απο φιλο που το εχει την κατοχη του 202μ ριψη παρα πολυ καλη !Κυριως για καθαρα μεροι και ελαχιστα σε αναμεικτους βυθους !
Παρομοιο και πολυ καλη ποιοτητας μιας και απο οτι διαβασα εχεις καλαμι της verceli ειναι και το enygma besta σε καλη τιμη προσφτα το απεκτησε φιλος και μεχρι στιγμης ειναι ενθουσιασμενος που το αγορασε και δεν συνεχισε να ειναι με τa casiopea !
Αν τυχον επισκεφτεις το καταστημα του Ακη Τηνιακου που εχει το Ακιος σιγουρα να δεις και καποια καλαμια απο την tronixpo ισως μπερδευτεις λιγο αλλα ειναι πολυ ωραια εργαλεια !
Το κυριο χαρακτηριστικο ολων αυτων των καλαμιων ειναι η πολυ γρηγορη επαναφορας σε κατασταση ηρεμιας μετα την βολη κατι που βλεπουμε σε λιγα αλιευτικα εργαλεια !Αυτα τα λιγα απο τα καλαμια που εχω δει και δοκιμασει !Τα cinnetic εχουν καποια πολυ ωραια μοντελα που εχω δει αλλα δεν τα γνωριζω !Απο ιταλια ειμαι φανατικος με την veret και italcana που εχω δοκιμασει κυριως τα δισπαστα της και δυο 3σπαστα αλλα ξεφευγουν πολυ στην τιμη !
Παρομοιο ειναι και το tabucco hydroggen με γρηγορη υβριδικη μυτη και σχετικα προοδευτικο λιγο ποιο ευκολα κατεβαζει το λυγισμα του σε σχεση με το ακιος στην ριψη !Το καλαμι μετρηθηκε στα 100γρ απο φιλο που το εχει την κατοχη του 202μ ριψη παρα πολυ καλη !Κυριως για καθαρα μεροι και ελαχιστα σε αναμεικτους βυθους !
Παρομοιο και πολυ καλη ποιοτητας μιας και απο οτι διαβασα εχεις καλαμι της verceli ειναι και το enygma besta σε καλη τιμη προσφτα το απεκτησε φιλος και μεχρι στιγμης ειναι ενθουσιασμενος που το αγορασε και δεν συνεχισε να ειναι με τa casiopea !
Αν τυχον επισκεφτεις το καταστημα του Ακη Τηνιακου που εχει το Ακιος σιγουρα να δεις και καποια καλαμια απο την tronixpo ισως μπερδευτεις λιγο αλλα ειναι πολυ ωραια εργαλεια !
Το κυριο χαρακτηριστικο ολων αυτων των καλαμιων ειναι η πολυ γρηγορη επαναφορας σε κατασταση ηρεμιας μετα την βολη κατι που βλεπουμε σε λιγα αλιευτικα εργαλεια !Αυτα τα λιγα απο τα καλαμια που εχω δει και δοκιμασει !Τα cinnetic εχουν καποια πολυ ωραια μοντελα που εχω δει αλλα δεν τα γνωριζω !Απο ιταλια ειμαι φανατικος με την veret και italcana που εχω δοκιμασει κυριως τα δισπαστα της και δυο 3σπαστα αλλα ξεφευγουν πολυ στην τιμη !
- ilias anwgeia
Τασο η αληθεια ειναι πως δεν εχα τυχη λογο γνωριμιων κυριως,να ψαρεψω με παρα πολλα καλαμια,εκτως απο το vercelli με ενα mareggiata ενα yuki aron και μερικα τηλεσκοπικα(pltinum,amberjack ktlp).Οσο για την Maver μου αρεσει παραπολυ η σειρα elite darkside ισως κακως δεν το βαλα στην ''λιστα'',,,αλλα επειδη αν και το χαρακτιριζουν surfαδικο απο την maver βλεπω να χρησιμοποιητε πολυ στην χωρα μας στο heavy casting.Αν και εχω δει πωσ εχουν κανει πολυ καλες βολες με αυτο με προβληματιζει το ποσο ''ψαρευτικο'' θα 'ναι,αλλιως ειναι μια παραπολυ καλη λυση ισως ακριβη αλλα με δυο χρησεις...zzliplex εχω δει πως δεν το βρισκεις ετοιμο αλλα το δενεις με οτι οδηγους θες καθως και διαλεγεις εσυ το blank...πραγμα που για την εμπειρια μου ειναι πολυ δυσκολο ακομα να επιλεξω σωστα.Σαν καλαμια εχω ακουσει τα καλυτερα για την zziplex.. για τα Veret αν και δεν εχω δει απο κοντα βλεπω πως ειναι καλη μαρκα και με καλες κριτικες για την sunset εχω ακουσει ασχημα πραγματα και για την kali kunnan δεν εχω δει καποιο μοντελο τοσο ''καλο'' εχω δει μονο καποια οικονομικα της τρισπαστα.
- ilias anwgeia
Γεια σου Κωστα,το για akios εμαθα απο τον τηνιακο και επειδη το 'ψαξα και εγω το βαλα στην λιστα. Το cassiopea εχει αποριφθει πλεον και με βαση τα λεγομενα σου και με το οτι δεν με ''τρελανε'' και ποτε...Επειδη με ενδιαφερει αυτο και βλεπω πως ασχολεισε με το θεμα των βολων.εκτος της εκαστοτε τεχνικης καποιου ατομου το οποιο σιγουρα παιζει τον μεγαλυτερο ρολο,ποιο απο αυτα υπερτερει στα χερια ενος ριπτη? σιγουρα ο καθενας εχει τις προτιμισεις του αλλα αν το δουμε εστω και ''ρηχα'' εστω και σε μετρα ως προς τα καλαμια και μονο..απο την εμειρια και τις γνωσεις σου με βαση την λιστα + το maver elite darkside αλλα και οποιο εσυ πιστευεις ακομα, να μπορει να ψαρευτει σαν καλαμι οχι να ειναι ενα ''καθαροαιμο'' long casting.Ευχαριστω για το ενδιαφερον ολων σας πραγματικα..αν δεν ξεδιαλυνα τα πραγματα με καποιον τροπο σαν αυτο που κανουμε δεν υπηρχε περιπτωση να αγορασω κατι..θα εμενε ενα ονειρο.
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Ολες οι εταιριες προσπαθουν να βγαλουν καλαμια ψαρεματος που μπορουν να ψαρεψουν αναλογα στο πως η καθε μια ξεχωριστα το εχει βαθμονομηση με δικα της κριτηρια καθαρα μιας και δεν υπαρχει καποιος γενικος κανονας βαθμονομησης των καλαμιων !
Ολες προσπαθουν να εχουν καλαμια για τον ποιο αρχαριο μεχρι και τον ποιο απαιτιτικο ψαρα που θελει να εχει στα χερια του ενα αξιοπιστο εργαλειο βαση αυτων που αρχικα περιγραφει η εταιρια οτι εχει κατασκευαση !
Αρχικα να ξερεις οπως και ολοι μας καλαμια ριψεων εκτος απο ενα αντε δυο μοντελα ολα τα καλαμια ειναι ψαρευτικα μηδενος εξαιρουμενου!Ολα μα ολα ψαρευουν στους αναλογους βυθους με τις αναλογες συνθηκες με τα αναλογα βαριδια κλπ κλπ που τα εχει φτιαξει η εταιρια !
Πχ το maver που εχουν για χεβυ καστινγκ και το παρουσιαζουν σαν καλαμι ριψεων ειναι ενα μοντελο της εταιριας που εβγαλε γιανα μπορεσει να καλυψει ενα κενο που ειχε στα μοντελα της οσον αφορα τους παρα πολυ σκληρους βυθους και τις δυσκολες συνθηκες που ψαρευουν καποιοι ψαραδες στην αγγλια !Απο εκει περα σε μετρα οπως λες το maver elite darkside και το akios θα ηταν πρωτες επιλογες μου και μετα τα υπολοιπα !
Τα υπολοιπα καλαμια μπορει να ειναι πολυ καλα εργαλεια απλα η maver και akios απο την εμπειριας τους σε αγωνες αλιευτικων βολων μπορουν ποιο ευκολα καποια στοιχεια να τα εφαρμοζουν στα αλιευτικα τους προιοντα πχ ηδη η akios δοκιμαζει τωρα νεο μοντελο στα χωραφια για να βγει στην παραγωγη !Το ιδιο ισχυει και με εταιριες οπως η veret η italcana η zziplex η century η istriana λογω της παρουσια τους στα χωραφια τα εργαλεια που βγαζουν μπορουν να εχουν καλυτερες και ποιο επιτυχημενες δυνατοτητες σε αυτο που λεμε ψαρεμα σε μακρινες αποστασεις !
Αυτα πολυ πολυ χονδρικα μιας και υπαρχουν πολυ καλα εργαλεια για ψαρεμα και να μας κανουν ευχαριστω το ψαρεμα μας απο ολες της εταιριες!
Και τσιγκλα λιγο τον τηνιακο να δοκιμασεις πραγματακια ειναι παρα πολυ προθυμος ψαρας και επαγγελματιας και απο τα ποιο φιλοτιμα παιδια που γνωριζω με γνωσεις και με γνωριμιες που ισως σου δοθει η ευκαιρια να δεις πραγματα οπως πχ οι αλιευτικες βολες !
Ολες προσπαθουν να εχουν καλαμια για τον ποιο αρχαριο μεχρι και τον ποιο απαιτιτικο ψαρα που θελει να εχει στα χερια του ενα αξιοπιστο εργαλειο βαση αυτων που αρχικα περιγραφει η εταιρια οτι εχει κατασκευαση !
Αρχικα να ξερεις οπως και ολοι μας καλαμια ριψεων εκτος απο ενα αντε δυο μοντελα ολα τα καλαμια ειναι ψαρευτικα μηδενος εξαιρουμενου!Ολα μα ολα ψαρευουν στους αναλογους βυθους με τις αναλογες συνθηκες με τα αναλογα βαριδια κλπ κλπ που τα εχει φτιαξει η εταιρια !
Πχ το maver που εχουν για χεβυ καστινγκ και το παρουσιαζουν σαν καλαμι ριψεων ειναι ενα μοντελο της εταιριας που εβγαλε γιανα μπορεσει να καλυψει ενα κενο που ειχε στα μοντελα της οσον αφορα τους παρα πολυ σκληρους βυθους και τις δυσκολες συνθηκες που ψαρευουν καποιοι ψαραδες στην αγγλια !Απο εκει περα σε μετρα οπως λες το maver elite darkside και το akios θα ηταν πρωτες επιλογες μου και μετα τα υπολοιπα !
Τα υπολοιπα καλαμια μπορει να ειναι πολυ καλα εργαλεια απλα η maver και akios απο την εμπειριας τους σε αγωνες αλιευτικων βολων μπορουν ποιο ευκολα καποια στοιχεια να τα εφαρμοζουν στα αλιευτικα τους προιοντα πχ ηδη η akios δοκιμαζει τωρα νεο μοντελο στα χωραφια για να βγει στην παραγωγη !Το ιδιο ισχυει και με εταιριες οπως η veret η italcana η zziplex η century η istriana λογω της παρουσια τους στα χωραφια τα εργαλεια που βγαζουν μπορουν να εχουν καλυτερες και ποιο επιτυχημενες δυνατοτητες σε αυτο που λεμε ψαρεμα σε μακρινες αποστασεις !
Αυτα πολυ πολυ χονδρικα μιας και υπαρχουν πολυ καλα εργαλεια για ψαρεμα και να μας κανουν ευχαριστω το ψαρεμα μας απο ολες της εταιριες!
Και τσιγκλα λιγο τον τηνιακο να δοκιμασεις πραγματακια ειναι παρα πολυ προθυμος ψαρας και επαγγελματιας και απο τα ποιο φιλοτιμα παιδια που γνωριζω με γνωσεις και με γνωριμιες που ισως σου δοθει η ευκαιρια να δεις πραγματα οπως πχ οι αλιευτικες βολες !
- ilias anwgeia
Κώστα χαίρομαι πολύ που με βοήθησες είχα σχηματίσει πολύ άκυρη γνώμη για τα καλάμια ρίψεων. φαίνεται πως πλέον κλίνω αν και όχι οριστικά ,(ακόμη τουλάχιστον)στα δύο που ανέφερες(maver,akios) αρκεί να μπορώ να κάνω το ψάρεμα μου σε κάποιο βαθμό όπως πριν (ψάρεμα τσιπούρας κατά κύριο λόγο αλλά και λαβράκια,γοφαρια κτπλ)και να με βοηθήσουν να εξελιχθω είτε σε βολές αλλά και σε ψάρεμα σε πιο δύσκολες συνθήκες.Πιστευεις πως το ακιος είναι ποιο αποδοτικό σε βολές από το tabucco hydroggen που ανέφερες πριν;Όσο για το νέο ακιος θα άξιζε να περιμένω πιστεύεις;Είδα πριν ένα νέο μοντέλο της maver το darkside uk το χαρακτηρίζει surfcasting βέβαια....αλλά λόγω της μύτης του από θέμα σκληρότητας θα μπορούσε να ψαρευτει όντως σαν surf η μόνο σε πολύ ειδικές συνθήκες?Παντως μου άρεσε πολύ...πολλές καινοτομίες και πολύ ψαγμενο σύνολο.Αν γίνεται κάτι τέτοιο το θεωρώ πολύ καλή περίπτωση μια και θα μπορούσε να συνδιάσει τις μακρινές βολές , κάποιες συνθήκες έστω surf casting και με ένα άλλο μηχανισμό στο μέλλον να ασχοληθώ με το heavy casting που θα θελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω
Ξέρω ότι δεν γίνεται ένα καλάμι να ναι καλό σε όλα,αλλά αυτό ή κάποιο άλλο darkside ίσως ήταν μια καλή απόκτηση ειδάλλως το akios θεωρώ ότι είναι μια χαρά.
Ξέρω ότι δεν γίνεται ένα καλάμι να ναι καλό σε όλα,αλλά αυτό ή κάποιο άλλο darkside ίσως ήταν μια καλή απόκτηση ειδάλλως το akios θεωρώ ότι είναι μια χαρά.
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Το ψαρεμα σου θα συνεχισεις να το κανεις και να το απολαμβανεις και θα προσπαθεις να τα δελεασεις με τα δολωματα σου!
Τωρα το ακιος εχει απλα περισσοτερα αποθεματα δυναμης απο το hydrogen και θα μπορεις να κανεις ποιο δυσκολα ψαρεμα
και σε διαφορα ειδη βυθων και συνθηκων ενω με το hydrogen θα σε περιοριση λιγο σε ποιο καθαρα μεροι να ψαρευεις
με συνθηκες surf αλλα καποιες στιγμες θα κανεις καποιες υποχωρησεις στα αποθεματα δυναμης του !Παρολαυτα ομως το
hydrogen αρχικα θα ειναι ποιο φιλικο στις βολες σου ενω το ακιος θα θελει λιγο υπομονη να το μαθεις να το σβαγκανιαζεις
οπως λεω εγω αλλα οταν το μαθεις θα καταλαβεις τα αποθεματα δυναμης που κρυβει!
Τωρα για το 2σπαστο εκει ειναι μεγαλη κουβεντα τι μπορεις να κανεις τι να επιλεξεις και θα μπερδευτουμε αλλα επιλογες υπαρχουν
που μπορεις να ξεκινησεις με καποιο καλαμι 2σπαστο ναι ψαρεψεις οπως ψαρευεις μεχρι τωρα και μετα να το χωσεις στα βαρκακια !
Απλα κατα την διαρκεια ενος ψαρεματος θα σε κουραζει παρα πολυ κατα την διαρκεια της ριψης θα εισαι ψοφιος μετα απο καποιες
ωρες !Αν το ψαρευες με αλλου ειδους μηχανισμους αυτου του ειδους τα καλαμια ειναι ποιο ξεκουραστα και δεν θα εχεις θεμα αλλα
με τον μηχανισμο στους περιπου 80 ποντους και να δεχεσε καθε λιγο τεραστια πιεση στην βολη θα σε ψωφιση αχαχαχα!Με μηχανισμους
οριζοντιου τυμπανου ναι εκει κανεις οτι θες γινετε ποιο φιλικο το καλαμι και με λιγο μεγαλο drop στην βολη μια χαρα ειναι !
Αρχικα καλα θα ηταν με ενα απο τα δυο που εχεις ψιλο καταληξη να γουσταρεις ψαρεμα και μετα απο καιρο αν τυχον οντως θες κατι
πολυ δυνατο για βαρκακι πας σε καποια αλλη επιλογη !
Τωρα το ακιος εχει απλα περισσοτερα αποθεματα δυναμης απο το hydrogen και θα μπορεις να κανεις ποιο δυσκολα ψαρεμα
και σε διαφορα ειδη βυθων και συνθηκων ενω με το hydrogen θα σε περιοριση λιγο σε ποιο καθαρα μεροι να ψαρευεις
με συνθηκες surf αλλα καποιες στιγμες θα κανεις καποιες υποχωρησεις στα αποθεματα δυναμης του !Παρολαυτα ομως το
hydrogen αρχικα θα ειναι ποιο φιλικο στις βολες σου ενω το ακιος θα θελει λιγο υπομονη να το μαθεις να το σβαγκανιαζεις
οπως λεω εγω αλλα οταν το μαθεις θα καταλαβεις τα αποθεματα δυναμης που κρυβει!
Τωρα για το 2σπαστο εκει ειναι μεγαλη κουβεντα τι μπορεις να κανεις τι να επιλεξεις και θα μπερδευτουμε αλλα επιλογες υπαρχουν
που μπορεις να ξεκινησεις με καποιο καλαμι 2σπαστο ναι ψαρεψεις οπως ψαρευεις μεχρι τωρα και μετα να το χωσεις στα βαρκακια !
Απλα κατα την διαρκεια ενος ψαρεματος θα σε κουραζει παρα πολυ κατα την διαρκεια της ριψης θα εισαι ψοφιος μετα απο καποιες
ωρες !Αν το ψαρευες με αλλου ειδους μηχανισμους αυτου του ειδους τα καλαμια ειναι ποιο ξεκουραστα και δεν θα εχεις θεμα αλλα
με τον μηχανισμο στους περιπου 80 ποντους και να δεχεσε καθε λιγο τεραστια πιεση στην βολη θα σε ψωφιση αχαχαχα!Με μηχανισμους
οριζοντιου τυμπανου ναι εκει κανεις οτι θες γινετε ποιο φιλικο το καλαμι και με λιγο μεγαλο drop στην βολη μια χαρα ειναι !
Αρχικα καλα θα ηταν με ενα απο τα δυο που εχεις ψιλο καταληξη να γουσταρεις ψαρεμα και μετα απο καιρο αν τυχον οντως θες κατι
πολυ δυνατο για βαρκακι πας σε καποια αλλη επιλογη !
Καλημέρα Ηλία . Καλώς ήρθες στην παρέα και Χρόνια Πολλά. Εγώ δυστυχώς, λόγω απειρίας, δεν μπορώ να σε βοηθήσω για την επιλογή που θέλεις να κάνεις, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά παραπάνω, σου έδωσαν μια καλή βοήθεια μέσα από τη δική τους ψαρευτική εμπειρία. Εκεί που μπορώ να συνεισφέρω είναι ότι ψάχνοντας σε site με μεταχειρισμένα, είδα αγγελία για πώληση ενός MAVER TOP ENERGY, που είχες στην αρχική σου ανάρτηση, το οποίο δεν γνωρίζω αν έχει ήδη πωληθεί ή είναι ακόμα διαθέσιμο . Αν σε ενδιαφέρει στείλε μήνυμα για να σου πω λεπτομέρειες.
- ilias anwgeia
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Bad bass top energy εννοεις?
- ilias anwgeia
Κωστα για την μια επιλογη καταληξαμε για το ακιος,τωρα για τα maver darkside εχει και δισπαστα και για δισπαστα αναφερομουν για την maver αλλα και πολλα μοντελα καθως και το καινουριο το darkside uk με τη συνδεση τυπου put over,θα θελα μια βοηθεια να το ξεδιαλυνουμε στο τι ακριβως να κοιταξω.Δηλαδη με εναν ultegra 14000 ενα δισπαστο της εταιριας δεν θα μπορουσα να το ψαρεψω?Οσο για τις βολες δυνατο παιδι ειμαι τι στο καλο θα με ξεκανει τοσο πολυ? χαχαχαχαχαχα. απλα επειδη το βλεπω σαν ωραια προοπτικη θα θελα να παρω ενα maver με ασ το πουμε heavy δυνατοτητες αρκει να μπορουσε να ψαρευτει στο ψαρεμα μου και να μην ηταν λαθος επιλογη παντος αν βρουμε ενα darside με τα κριτηρια που θελω θα ειναι η πρωτη επιλογη ειδαλλως το ακιος.Τωρα για τα οριζοντιου τυμπανου δεν ειμαι αρνητικος δηλαδη αν ο μονος τροπος να ψαρευτει αυτο το καλαμι στις συνθηκες που θελω θα ταν κατι τετοιο ισως και να το τολμουσα.
Σόρρυ, που έγραψα MAVER .... BAD BASS εννοούσα....
- ilias anwgeia
Προς θεου Σπυρο δεν το πα επικριτικα μην παρεξηγηθω..
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Ενα θεμα θα το εχεις στο ψαρεμα σου αυτο που κανεις κλασσικα !Τσιμπιες δεν θα βλεπεις ευκολα εκτος απο κανα σοβαρο ψαρι!Αλλιως σχεδον ακουνητο θα ειναι παντα αχαχαχαχα!Αλλα ψαρεματα σε πολυ δυσκολα κομματια να πετας μεγαλα ψαροδολια και γενικα να κανεις χοντροδουλειεςilias anwgeia έγραψε: Παρ Ιούλ 20, 2018 1:19 pm Κωστα για την μια επιλογη καταληξαμε για το ακιος,τωρα για τα maver darkside εχει και δισπαστα και για δισπαστα αναφερομουν για την maver αλλα και πολλα μοντελα καθως και το καινουριο το darkside uk με τη συνδεση τυπου put over,θα θελα μια βοηθεια να το ξεδιαλυνουμε στο τι ακριβως να κοιταξω.Δηλαδη με εναν ultegra 14000 ενα δισπαστο της εταιριας δεν θα μπορουσα να το ψαρεψω?Οσο για τις βολες δυνατο παιδι ειμαι τι στο καλο θα με ξεκανει τοσο πολυ? χαχαχαχαχαχα. απλα επειδη το βλεπω σαν ωραια προοπτικη θα θελα να παρω ενα maver με ασ το πουμε heavy δυνατοτητες αρκει να μπορουσε να ψαρευτει στο ψαρεμα μου και να μην ηταν λαθος επιλογη παντος αν βρουμε ενα darside με τα κριτηρια που θελω θα ειναι η πρωτη επιλογη ειδαλλως το ακιος.Τωρα για τα οριζοντιου τυμπανου δεν ειμαι αρνητικος δηλαδη αν ο μονος τροπος να ψαρευτει αυτο το καλαμι στις συνθηκες που θελω θα ταν κατι τετοιο ισως και να το τολμουσα.
θα εισαι ποιο ανετος !Τωρα για τις βολες αυτο ισως αν και εσυ το θελησεις υπαρχει καποιος φιλος που παει στο λιμανι του πειραια και θα δεις παραγματα για αυτες που θα ειναι ποιο ευκολο μετα να δουλευεις το οποιοδηποτε καλαμι!Για τα μηχανακια δεν το προχωραω θελει πολυ συζητηση!
Οπως επισης μπορεις να δεις μοντελα για το ψαρεμα σου αλλα και για μετεπειτα με την χρηση του να στελενεις δολωματα μα βαρκακι το
zziplex xtr ενα αλλο zziplex m4 evo το zziplex profile standar απο την anyfish anywere καποια μοντελα!Σε καποια μοντελα απο αυτα η μυτη ειναι ποιο φιλικη να δειχνουν τσιμπιες απο ψαρια ασχετα την συμπεριφορα τους και το μεγεθος του !Αυτα πολυ πολυ χονδρικα !Μακαρι να ειμασταν κοντα να εβλεπες μερικα απο τα καλαμια και λιγο πολυ τι μπορεις να κανεις χωρι να χαλασεις το ψαρεμα σου αλλα και για μετεπειτα τι μπορεις να κανεις επιπλεον !Αλλα πραγματικα ψαξε λιγο εκει κατω μεσω του Ακη να δεις πραγματα !
- ilias anwgeia
Κώστα για το darkside UK to put over τι λες?και γενικά για τα darkside?