Επιλογές

Απάντηση
magik55

Επιλογές

Δημοσίευση από magik55 »

Kατα την γνωμη σας, σε μουρμουροκαλαμα μεχρι 100-120 cw κ δραση κορυφης extra fast k fast πιοι ειναι οι καταληλοι μηχανισμοι, κ αν εχετε να προτεινεται μαρκες σε σετακια casting k litgh surf καλαμια +μηχανισμος περιπου στα 100ευρω κ ισως κ λιγο παραπανω
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Re: επιλογες

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

Ενα σετάκι που με εβγαλε αρκετά ικανοποιητικά θα ελεγα, τα πρωτα χρονια που ξεκινησα να ψαρευω ειναι :
καλαμι shimano alivio 420cm 150gr
μηχανισμος shimano nexave 6000
Το σετακι καινουργιο τωρα πρεπει να βγαινει γυρω στα 120-130 ευρω.
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Re: Επιλογές

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

To alivio εχω κ εγω κ συμφωνω με τον Φανη , σεβαστο για την κατηγορια του.
Απο μηχανακια δεν προτεινω γιατι δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο 3 που εχω δοκιμασει.
Το πρωτο proskyer-πολυ καλο αλλα βαρυ για το συνολο.
Μετα προσπαθησα να βρω κατι πιο ελαφρυ απο 600gr , με 50-60 euro κ με μεγαλουτσικη μπομπινα ,
κ πηρα τον okuma dsi60 distance surf k ton quantum smart motion surf 660 απο του οποιους δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος κ δεν τους προτεινω.(Αν καποιος εχει να προτεινει κατι τετοιο σε αυτο τα χρηματα θα με ενδιεφερε.)
Το συνολο βελτιωθηκε πολυ ομως στην χρηση του.
Θελω να πω πως οτι μηχανακι κ να βαλεις μην ειναι πανω απο 600 , κ να ειναι ποιοτικο εργαλειο.
Το σετακι του Φανη δηλαδη , ειναι μια χαρα. (αν ειχε λιγο μεγαλυτερη μπομπινα κ ηταν κ λιγο πιο φτηνο θα ηταν τελειο!)
Σε καλαμι τωρα η oceanic εχει αναλογες κ πιο οικονομικες επιλογες που θα προτεινα σε εναν φιλο ,
χωρις να τα εχω δουλεψει απλα επειδη ειμαι σε φαση αγορας κ εγω κ το ψαχνω.
Το nero κ το delta σε ημιπαραβολικα-προοδευτικα κ το comodor κ platinum σε προοδευτικα-fast.
Εχει κ αλλα , απλα εμενα αυτο το προοδευτικο κατι μου κανει!
Δεν προτεινα τελικα κατι συγκεκριμενο αλλα ελπιζω να σε βοηθησα.
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Re: Επιλογές

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

Tasos Potoudis έγραψε: Δεν προτεινα τελικα κατι συγκεκριμενο αλλα ελπιζω να σε βοηθησα.
χαχαχαχ δεν παίζεσαι! !!! :lol: :lol: :lol:
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλάμια”