Tai Rubber?

Το Spinning αποτελεί μια τεχνική ψαρέματος από την ακτή με καλάμι, μηχανισμό, και τεχνητά δολώματα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hlias
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Re: Tai Rubber?

Δημοσίευση από hlias »

Να σε βοηθησω τοτε, φτιαχνεις ευκολα τεχνιτα απο ξυλο, πολλοι χρησιμοποιουν τα στυλαρια απο τα πινελα.
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από andreasomageiras »

Δεν με βοηθάς :)
Έπεσε στα χέρια μου ένα σπινοκαλαμο, αυτό που περιέγραψα στην αρχή, όχι τίποτα ιδιαίτερο.
Θα κάνω μερικές ρίψης, μη προσδοκώντας τίποτα, ανάλογα το τι θα αντιμετωπίσω θα δω πως θα πάει.
Το ψάρεμα πάντως δεν το αφήνω :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Ήρθε η ώρα του γέλιου, τα υλικά είναι ότι βρήκα πρόχειρα στην αυλή και στα χαλασμένα παιχνίδια των κοριτσιών μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Μη με πάρετε στο ψιλό, δε σας διασκεδάζω ξανά...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Δοκιμη!!!
Εχει μεγάλη χάρη κ χαρά η κατασκευή ...
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Tasos Potoudis έγραψε: Σάβ Ιουν 23, 2018 1:07 pm Δοκιμη!!!
Ο Γιώργος Και πέταμα (αφού κρατήσει τα αγκίστρια)
Να τα δοκιμάσω εδώ;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από Giwrgos_Arianos »

Ανδρεα μόνο που φτιάχνεις κάτι με τα χεράκια σου είναι μεγάλο πράγμα φίλε και χαίρομαι πραγματικά πατριώτη!Μακάρι να είχα δυνατότητα να μείνω στο σπίτι μας πάνω εκεί,με μεγάλη μου χαρά θα έφτιαχνα μόνος μου κατασκευές,μιας και πάνω από εργαλεία και χώρους όσο θες έχω,ειδικά το πατρικό που είναι γονείς μου,συνεργείο ολόκληρο!!!!!
Δώσε πόνο!Μια χάρη μόνο,να μπεις και μέσα λιμάνι που έχει βάθος και κάνε δοκιμές,με απαλή ανάκτηση και απαλά χτυπήματα και ότι φανταστείς,ψάρεμα είναι φίλε όχι διαγωνισμός,περνάμε τέλεια απλά χαλαρώνουμε,τρώμε πίνουμε γελάμε,και αν περάσει κάνα πεινασμένο που ξέρεις,θα στο αρπάξει για πλάκα!!!!Δοκίμασε κυρίως πολύ πρωινές ώρες!
Αναμένω νέα αδερφέ!
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Spinning”