Tai Rubber?
Re: Tai Rubber?
Να σε βοηθησω τοτε, φτιαχνεις ευκολα τεχνιτα απο ξυλο, πολλοι χρησιμοποιουν τα στυλαρια απο τα πινελα.
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Δεν με βοηθάς 
Έπεσε στα χέρια μου ένα σπινοκαλαμο, αυτό που περιέγραψα στην αρχή, όχι τίποτα ιδιαίτερο.
Θα κάνω μερικές ρίψης, μη προσδοκώντας τίποτα, ανάλογα το τι θα αντιμετωπίσω θα δω πως θα πάει.
Το ψάρεμα πάντως δεν το αφήνω

Έπεσε στα χέρια μου ένα σπινοκαλαμο, αυτό που περιέγραψα στην αρχή, όχι τίποτα ιδιαίτερο.
Θα κάνω μερικές ρίψης, μη προσδοκώντας τίποτα, ανάλογα το τι θα αντιμετωπίσω θα δω πως θα πάει.
Το ψάρεμα πάντως δεν το αφήνω

- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Ήρθε η ώρα του γέλιου, τα υλικά είναι ότι βρήκα πρόχειρα στην αυλή και στα χαλασμένα παιχνίδια των κοριτσιών μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Μη με πάρετε στο ψιλό, δε σας διασκεδάζω ξανά...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

- Tasos Potoudis
- Admin
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Ο Γιώργος Και πέταμα (αφού κρατήσει τα αγκίστρια)
Να τα δοκιμάσω εδώ;

- Giwrgos_Arianos
- Ψαρωμένος
Ανδρεα μόνο που φτιάχνεις κάτι με τα χεράκια σου είναι μεγάλο πράγμα φίλε και χαίρομαι πραγματικά πατριώτη!Μακάρι να είχα δυνατότητα να μείνω στο σπίτι μας πάνω εκεί,με μεγάλη μου χαρά θα έφτιαχνα μόνος μου κατασκευές,μιας και πάνω από εργαλεία και χώρους όσο θες έχω,ειδικά το πατρικό που είναι γονείς μου,συνεργείο ολόκληρο!!!!!
Δώσε πόνο!Μια χάρη μόνο,να μπεις και μέσα λιμάνι που έχει βάθος και κάνε δοκιμές,με απαλή ανάκτηση και απαλά χτυπήματα και ότι φανταστείς,ψάρεμα είναι φίλε όχι διαγωνισμός,περνάμε τέλεια απλά χαλαρώνουμε,τρώμε πίνουμε γελάμε,και αν περάσει κάνα πεινασμένο που ξέρεις,θα στο αρπάξει για πλάκα!!!!Δοκίμασε κυρίως πολύ πρωινές ώρες!
Αναμένω νέα αδερφέ!
Δώσε πόνο!Μια χάρη μόνο,να μπεις και μέσα λιμάνι που έχει βάθος και κάνε δοκιμές,με απαλή ανάκτηση και απαλά χτυπήματα και ότι φανταστείς,ψάρεμα είναι φίλε όχι διαγωνισμός,περνάμε τέλεια απλά χαλαρώνουμε,τρώμε πίνουμε γελάμε,και αν περάσει κάνα πεινασμένο που ξέρεις,θα στο αρπάξει για πλάκα!!!!Δοκίμασε κυρίως πολύ πρωινές ώρες!
Αναμένω νέα αδερφέ!
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!