Καλαμαριέρες. Πότε το φθηνό είναι και κακό?
Καλαμαριέρες. Πότε το φθηνό είναι και κακό?
Πολλές φθηνές καλαμαριέρες δουλεύουν καλά.
Ένα όμως από τα παραδείγματα προς αποφυγή είναι το παρακάτω.
Δείτε την γωνιά του μολυβιού. Στην ανάκτηση η καλαμαριέρα θα έρχεται μονόπατα.
Δεν ξέρω...Μπορεί τελικά να την κάνει την δουλειά της αλλά έχετε το νου σας για τέτοιες κακοτοπιές...
Ένα όμως από τα παραδείγματα προς αποφυγή είναι το παρακάτω.
Δείτε την γωνιά του μολυβιού. Στην ανάκτηση η καλαμαριέρα θα έρχεται μονόπατα.
Δεν ξέρω...Μπορεί τελικά να την κάνει την δουλειά της αλλά έχετε το νου σας για τέτοιες κακοτοπιές...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Giwrgos_Arianos
- Ψαρωμένος
Re: Καλαμαριέρες. Πότε το φθηνό είναι και κακό?
Oντως να το εχουμε υποψιν....σωστος!Δεν το σκεφτηκα ουτε μια φορα αν και νεος στην τεχνικη eging,εχω 2-3 ακριβες μονο και καμια δεκαπενταρια κινεζικες ,θα τις τσεκαρω!
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
- Christos Pi
- Αρχιψαρωμένος
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Πολύ σωστός Πασχάλη! Μου έχει τύχει και εμένα τέτοιο "ελάττωμα" και ξεκόλλησα το βαριδάκι και το ξανακόλλησα ίσια.
Αν δέν κάθεται σωστά το τροχίζουμε λιγάκι κι έρχεται.
Επίσης μεγάλη προσοχή και στα φτεράκια πλευρικά, διότι και αυτά καθορίζουν την πλεύση και την ισορροπία της καλαμαριέρας στον βυθό.
Σε κάποιες φθηνές καλαμαριέρες έχουν την τάση να ξεκολλούν εύκολα, οπότε με μια σταγόνα κόλλας στιγμής σε κάθε μεριά το πρόβλημα λύνεται.
Αν δέν κάθεται σωστά το τροχίζουμε λιγάκι κι έρχεται.
Επίσης μεγάλη προσοχή και στα φτεράκια πλευρικά, διότι και αυτά καθορίζουν την πλεύση και την ισορροπία της καλαμαριέρας στον βυθό.
Σε κάποιες φθηνές καλαμαριέρες έχουν την τάση να ξεκολλούν εύκολα, οπότε με μια σταγόνα κόλλας στιγμής σε κάθε μεριά το πρόβλημα λύνεται.
Χρήστο τι κόλλα χρησιμοποίησες? Το μολύβι ήτανε πιασμενο με κανένα καρφάκι μήπως?
- Christos Pi
- Αρχιψαρωμένος
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Όχι Πασχάλη κολλημένο απλά ήταν σε ένα αυλάκι που έχει η καλαμαριέρα και το ξανακόλλησα με Logo στιγμής