fin nor offshore 9500
fin nor offshore 9500
παιδια τον εχει κανεις?θελω να ακουσω εντυπωσεις γιατι τον σκεφτομαι για αγορα.help!!
- OdysseasAlexandrou
- Αρχιψαρωμένος
Re: fin nor offshore 9500
δεν τον έχω άλλα έχω ακούσει τα καλύτερα για τα λεφτά του !! δεν νομίζω να σε προδώσει !!!
λοιπον επιασα στα χερια μου τους εξης μηχανισμους.penn spinfisher 10500 ,ryobi carmelian12000 ,shimano saragosa,shimano spheros,fin nor 9500 και η ασθηση που μου αφησαν ηταν οι εξης
penn spinfisher 10500 (καλο μηχανακι με πολυ βαθια πομπινα)
ryobi carmelian 12000 (πιο στιβαρο απο το pen αλλα με σαφως μικροτερη πομπινα - σα λεβαρισμα ιδια αισθηση)
shimano saragosa 10000 -δεν ειχε το 20.000 (το καλυτερο απαλοτερο λεβαρισμα,αλλα για τα λεφτα του κανενα βαρος σα ψευτικο μου φανηκε.θα πρεπε για τα λεφτα του να ειναι full metal body)
το spheros μια απο τα ιδια με το saragosa με καπως χειροτερο λεβαρισμα αλλα αυτα τα δυο ειχαν τη καλυτερη αισθηση στο μαζεμα της μανιβελας,ειδικα μολις ειδα το πλαστικο απο πανω ψιλοξενερωσα)
και παμε στο fin nor τωρα
μηχανισμος - θηριο .φαινεται οτι ειναι ολο μεταλο απο τη στιγμη που το κρατας στο χερι σου.νομιζω οτι με ψαρια κατω τον 20 κιλων δε νομιζω καν να ιδρωσει.τωρα το μονο που δε μου αρεσε ειναι η μανιβελα του -μου φαινεται καπως αδυναμη σε σχεση με το ολο συνολο.αλλα θα το αντεξω ανετα για τα λεφτα του.για heavy επειδη κοιταω φρενα και στιβαροτητα σε αυτη τη τιμη αυτη θα ειναι η επιλογη μου
penn spinfisher 10500 (καλο μηχανακι με πολυ βαθια πομπινα)
ryobi carmelian 12000 (πιο στιβαρο απο το pen αλλα με σαφως μικροτερη πομπινα - σα λεβαρισμα ιδια αισθηση)
shimano saragosa 10000 -δεν ειχε το 20.000 (το καλυτερο απαλοτερο λεβαρισμα,αλλα για τα λεφτα του κανενα βαρος σα ψευτικο μου φανηκε.θα πρεπε για τα λεφτα του να ειναι full metal body)
το spheros μια απο τα ιδια με το saragosa με καπως χειροτερο λεβαρισμα αλλα αυτα τα δυο ειχαν τη καλυτερη αισθηση στο μαζεμα της μανιβελας,ειδικα μολις ειδα το πλαστικο απο πανω ψιλοξενερωσα)
και παμε στο fin nor τωρα
μηχανισμος - θηριο .φαινεται οτι ειναι ολο μεταλο απο τη στιγμη που το κρατας στο χερι σου.νομιζω οτι με ψαρια κατω τον 20 κιλων δε νομιζω καν να ιδρωσει.τωρα το μονο που δε μου αρεσε ειναι η μανιβελα του -μου φαινεται καπως αδυναμη σε σχεση με το ολο συνολο.αλλα θα το αντεξω ανετα για τα λεφτα του.για heavy επειδη κοιταω φρενα και στιβαροτητα σε αυτη τη τιμη αυτη θα ειναι η επιλογη μου
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
εγώ έχω το ruobi carnelian θέμα χωρητικότητας δεν έχω 320 μέτρα 50mm νήμα ξεχειλισμένο γτ δεν με νοιαζουν οι βολές ρίχνω με βαρκάκι.. το penn το έχει ο φίλος Οδυσσέας και είναι πολύ κάλο. Το finnor είναι όπως τα λέει ο Οδυσσέας αλλά να κοιτάς χωρητικότητα και φρένα μέχρι 15 κιλά παραπάνω δεν θα τα χρειαστείς..