Χρωμα αγκιστριου.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hlias
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Χρωμα αγκιστριου.

Δημοσίευση από hlias »

τις μερες που δεν τρωνε τα ψαρια, εχετε παρατηρησει διαφορα στα τσιμπηματα σχετικα με το αν τα αγκιστρια εχουν μαυρο ή νικελ χρωμα?
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Re: Χρωμα αγκιστριου.

Δημοσίευση από Akis »

Τις μερες που δεν τρωνε,το δοκιμασα απο περιεργεια λιγο πριν φυγω και μου σπασουν τα νευρα,ετσι απλα γιατι ηταν πολυ νωρις να γυρισω σπιτι και δευτερον ηθελα κι αλλη θαλασσα.Νικελ αγκιστρι και ηλιος,ηταν λες και ψαρευα σε πισινα!! (Εχω σταματηση τα νικελ εδω και χρονια)Ματ και μαυρα αγγιστρια και συννεφια, δειξαν καποιο ενδιαφερον(παντα με το αρπαδι απεξω).Το καλυτερο απο ολα παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη ειναι τα κοκκινα αγκιστρια αλλα δυστυχως δεν εχω βρη σε μεγαλα μεγεθη.Εκει που εγινε πανικος ηταν οταν εκρυψα το αρπαδι,οτι αγκιστρι και αν ειχα!!!!Οι δοκιμες εγιναν με εναλλαγες καιρου (συννεφια,ηλιο)και διερκεσαν κανα δυωρο.Μετα βαρεθηκα!!!!Ψαρια δεν πηρα τελικα,αλλα προσπαθησα οσο μπορω να μπω στο μυαλο τους..........
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Άβαταρ μέλους
karxarini
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από karxarini »

Ακη οσον αφορα το κοκκινο εχεις δικιο. Δουλευω κοκκινα aberdeen και ειναι θανατος για μουρμουρες.
Επισης εχω σταματησει και εγω τα νικελ και εχω πεσει στα μαυρα...
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

Χρυσο με χρυσο και αφου περασε η ωρα εβαλα και ακομη ενα χρυσο και αφου ειχαν ορεξη χρυσο τους το προσφερα !χαχαχαχαχαχα
Με τα χρυσα δεν ειχα θεμα ποτε με μαυρα νικελ και αλλα καποιες φορες το αναρωτιωμουν αλλα με τα χρυσα ποτε !Με τα κοκκινα ειχα θεμα με την εταιρια που τα εβγαζε τυπου τσινου δεν ηταν αξιοπιστα με τα βγηκαν κατι κυκλικα αλλα δεν ειδα διαφορα με τα χρυσα να ψαρευουν μαζι και τα δυο!
Άβαταρ μέλους
karxarini
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από karxarini »

Χρυσα ε! Με τετοια δεν εχω ψαρεψει. Οσο για τα κοκκινα παιρνω αυτα της canelle και μονο για σκουληκια οπως ο ακροβατης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρματωσιές”