Αρματωσιά σε λιμάνι
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Αρματωσιά σε λιμάνι
Σε λιμάνι βάθους 6-7 μέτρων με καλό καιρό,βράδυ και στην εσωτερική πλευρά του λιμανιού τι αρματωσιά θα είναι πιο αποδοτική?Στόχος τα λαυρακια που περιφέρονται...
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Re: Αρματωσιά σε λιμάνι
Γειά σου Φάνη.
Οτι λαβρακια έχω πιάσει στο εγγλέζικο,εγώ προσωπικά τα έχω πιάσει με τις κλασσικές αρματωσιές.Ξέρεις,βαρίδια μοιρασμενα στο παράμαλλο κλπ κλπ.Εγώ όμως δεν ψαρεύω αποκλειστικά λαυράκια,Αν ήθελα να ψαρέψω όμως αυτό το ψάρι θα χρησιμοποιούσα άλλη.
Σε κουβέντα που είχα στο προτελευταίο μου ψάρεμα με λαβρακοκυνηγό "εγγλεζά",μου έλεγε πως βάζει όλα τα βαρίδια κάτω ακριβώς απο τον φελλό και αφήνει 2, αν θυμάμαι καλά ,μέτρα παραμαλλο.Αυτό το κάνει για να "πέφτει" πάρα πολύ φυσικά το δόλωμα.Μιλάμε πάντα για μπικατίνι φυσικά.Επίσης,δεν φορτώνει το 14αρι αγκιστρι με πολλά μπίκα.Ενα, το πολύ δύο.
Οτι λαβρακια έχω πιάσει στο εγγλέζικο,εγώ προσωπικά τα έχω πιάσει με τις κλασσικές αρματωσιές.Ξέρεις,βαρίδια μοιρασμενα στο παράμαλλο κλπ κλπ.Εγώ όμως δεν ψαρεύω αποκλειστικά λαυράκια,Αν ήθελα να ψαρέψω όμως αυτό το ψάρι θα χρησιμοποιούσα άλλη.
Σε κουβέντα που είχα στο προτελευταίο μου ψάρεμα με λαβρακοκυνηγό "εγγλεζά",μου έλεγε πως βάζει όλα τα βαρίδια κάτω ακριβώς απο τον φελλό και αφήνει 2, αν θυμάμαι καλά ,μέτρα παραμαλλο.Αυτό το κάνει για να "πέφτει" πάρα πολύ φυσικά το δόλωμα.Μιλάμε πάντα για μπικατίνι φυσικά.Επίσης,δεν φορτώνει το 14αρι αγκιστρι με πολλά μπίκα.Ενα, το πολύ δύο.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
Εγω αυτή κάνω τις περισσότερες φόρες και δουλεύει Ζουγρη τι λες?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
συμφωνω μαικ !!!!και εγω αυτη δουλευω και αναλογα τα ρευματα παιζω με τα βαριδακια και με το μηκος του παραμαλου