Τεχνητά για έντονα ρεύματα.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Τεχνητά για έντονα ρεύματα.

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Γεια σε ολους! Λογο οτι ο χρονος μου ειναι περιορισμενος, αρκουμε πλεον σε κανα αρπα κολα σπινινγκ,shore και lrf.
Επειδη η γεφυρα η παλια της Χαλκιδος ειναι αναμεσα στο μαγαζι και στο σπιτι κανω μια συντομη σταση για να περνω την δοση μου απο την γαλανη (κανα 2ΩΡΟ με 3ωρο το τρωω>) .
Αν και σε γενικες γραμμες περνω ψαρια, το θεμα μου το μεγαλο ειναι στα τεχνητα.Εχω δοκιμασει καθε τεχνητο που δινουν η εταιριες για ρευματα και για δυσκολες συνθηκες.
Εχω την εντυπωση οτι κανενα δεν δουλευει σωστα! Προφανως δεν φταινε τα τεχνητα αλα τα ρευματα και γενικα η κατασταση που δημιουργειτε μεσα σε αυτα.
Οποτε εχω βαλει στοχο να βρω αυτο που θα κανει την διαφορα.Ριχτε ιδεες φιλοι μου και αν εχει και κανενας ορεξη να πειραματιστει μαζι μου φυσικα θα ειναι μεγαλη μου χαρα!
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
jkasa
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Re: Τεχνητά για έντονα ρεύματα.

Δημοσίευση από jkasa »

Καλημερα!Ντινο με προλαβες,εχω σκοπο να κανω ενα αρθρακι για αυτο το θεμα,αλλα επειδη μετραω 2 και σημερα για διακοπες,θα περιμενεις κανα μηνα...χαχα.Γραψε ποια εχεις δοκιμασει για να μην γραφουμε τα ιδια,αλλα και τι γραμαρια παιζει το καλαμι σου,ωστε να σου προτεινουμε μερικα τσακ μπαμ,και τα λεμε αναλυτικα αργοτερα.
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Άβαταρ μέλους
andreas 96
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από andreas 96 »

Πολυ καλη ιδεα πειτε μερικα γιατι ενδιαφερομαι και εγω.
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Ξεκιναμε Γιαννιο με το να περασεις καλα οτι και αν κανεις! Ενα μηνα διακοπες???????? Ω ρε φιλε ποιος στην χαρη σου :o
Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο αυτα που ειναι γνωστα και τα δινουν η εταιριες για εντονα ρευματα και surf καταστασεις. Οποτε πρεπει να γραφω καμια ωρα...Που σημαινει οτι τα ξεχναμε γιατι δουλευουν λιγο μονο σε μερικα σημεια (σκεψου οτι τα νερα ειναι σε ζωνες,δεν εχουν καμια σχεση με ποταμι που πηγαινουν τα νερα προς την μια πλευρα).Στο παρελθον περνανε ψαρια με Mommoti απο οτι μου λενε οι παλιοι, αλλα τωρα δεν βαρανε ουτε σε αυτο και το χειροτερο τα βλεπεις συνεχεια απο κατω σου :lol:
Τα βαρια poper μου τα πεταει εκει που κανει δινες η στα σημεια που ανακατευει και αλλαζουν φορα τα ρευματα.Τα μονα που κατι πανε να κανουν ειναι F-lead Vib115 και μερικα της halcyon το οποιο με διαφορα ξεχωριζω το Penny Suck99.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
jkasa
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από jkasa »

Xαχα ρε 2 βδομαδες θα παω,αλλα μεσα στην ραστωνη του Αυγουστου ποιος καθετε να γραφει...Γενικος για εντονα ρευματα κανουν τεχνητα με μικρες γλωσσες.Απο τα ποιο γνωστα ειναι το log surf της Bassday.Πολυ καλα λογια εχω ακουσει και για το TOURNAMENT WISE MINNOW της Daiwa.Προσφατα μου ηρθε και της Jackson Pintail 28gr.Δουλευει με γρηγορη ανακτηση,απιστευτες βολες και μαμω τα χρωματα.Πιστευω με πιο αργη θα δουλεψει σε ρευματα καλα.Δοκιμασε και με jig minnow τυπου DUO pressbait,και duel ADAGIO.Ελπιζω να βοηθησα.
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Άβαταρ μέλους
andreas 96
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από andreas 96 »

Δοκιμασε το seaspin coixedda 130 φαινεται να δουλευει σε ρευματα και εχει και τρελη βολη πολυ καλη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τεχνητά πλαστικά”