Νέα μοντέλα και Εξελίξεις μηχανισμών Spinning / Big game

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ConstantinosClio
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Re: Νέα μοντέλα και Εξελίξεις μηχανισμών Spinning / Big game

Δημοσίευση από ConstantinosClio »

Δεν αντιλέγω Κωνσταντίνε , απλά εξηγώ πως τα magsealed δεν είναι εμπόδιο από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δεν κάνεις σέρβις .

Από εκεί και πέρα το που θα κάνει σέρβις ο καθένας , πόσο θα το πληρώσει και πόσο είναι διατεθειμένος να περιμένει , είναι άλλο κομμάτι . Όπως και άλλο κομμάτι είναι πόσο καλή δουλειά κάνει αυτός που το έχει αναλάβει.
Φυσικά ενα εντελώς ξεχωριστό για εμένα κεφάλαιο είναι η επισκευή ενός μηχανισμού. ( Για το Νίκο που ανέφερες έχω ακούσει και εγώ καλα λογια)

Υ.γ. Θεωρώ αυτονόητο να λυθεί ο μηχανισμός ,να καθαριστεί σχολαστικά και να γίνει μια επιθεώρηση του εσωτερικού του πριν μπει καινούριο γράσο μέσα , λάθος μου που δεν το ανέφερα .
Μιας που μιλάμε για το bg βάζω και ένα βιντεάκι που προσωπικά με βοήθησε πολύ , απλά για να υπάρχει.

ILIAS64
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από ILIAS64 »

Καλησπερα,εγω αν το ανοιξω ειμαι ικανος στον δεσιμο να μου περισσεψουν καμμια δεκαρια βιδες χαχα
Τα πηγα στον Κεφαλα να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Εγιναν οτι ειπατε συν ρουλεμαν.Τωρα αν καποιος θελει να σε κοροιδεψει θα το κανει.Το συγκεκριμενο μαγαζι θελω να πιστευω οτι δεν θα διακυνδυνευσει την φημη του.
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Στο bg άλλαξε ρουλεμάν?
Περίεργο... πόσο καιρό το έχεις?
Και από ότι ξέρω έχει πολύ καλά ρουλεμάν ...
..tripinfishing..
ILIAS64
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από ILIAS64 »

Δυστυχως σε ενα ψαρεμα περασε ο καπετανιος του κ...ου με την μαδαμ στην πλωρη πολυ κοντα στην ακτη για επιδειξη και παρολο που του φωναξα να κοψει για να προλαβω να μαζεψω ,με εγραψε κανονικα.Αποτελεσμα τριποδας κατω ,εγω να κρατω δυο καλαμια στα χερια και τα καρουλια να ξετυλιγονται σαν τρελλα.Μετα απο αυτο ενα χαραγμενο δακτυλιδι και το ενα ρουλεμαν με ενα ηχο που με αναγκασε να το παω για σερβις.Για να ειμαι και ειλικρινης 2 χρονια μονο το επλενα και το λαδωνα,τιποτε παραπανω.
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Επανέρχομαι με το BG LT RR ARK που ανέβασε ο Κωνσταντίνος γιατί το είδα και στα μέρη μας!!!!!! Το κόκκινο του πάει πολύ...... Το ARK είναι τα αρχικά από την στρογγυλή αλουμινένια λαβή ( Aluminum Round Knob ).....
ILIAS64
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από ILIAS64 »

Kαλημερα,εχετε και το μυαλο σας στα εξω shop,γιατι εδω ειναι φωτια καλως η κακως.Εγω τσιμπησα το κλασσικο BG 5000 σε προσφορα 87 ευρω οταν εδω ζητανε την Αρτα και τα Γιαννενα
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Shimano Vanford....... Πανάλαφρος......
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Ένα βίντεο με τις ναυαρχίδες της Shimano και της Daiwa.... Stella vs Saltiga.... Τα λόγια είναι περιττά....
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Ένα βίντεο από τη Shimano για το νέο TwinPower...... Μάλλον δεν κάνει για την Ελλάδα..... Δεν έχουμε GT.........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανισμοί”