Κάλτσες για χειμερινά ψαρέματα.
- Tasos Potoudis
- Admin
Κάλτσες για χειμερινά ψαρέματα.
Επειδή εχω ενα θεματακι με τις πατουσες στο κρυο κ σκεφτομαι να παρω ενα ζευγαρι καλες καλτσες , για πειτε γνωμες για καλτσες κ γενικα για ζεστα ποδια..
..tripinfishing..
Re: Κάλτσες για χειμερινά ψαρέματα.
Τασο μιλα με https://www.facebook.com/tasos.gianoulidis?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; εχει κορυφαια πραγματα. αυτο που ειχε πει καπου ειναι οτι για να δουλεψουν σωστα οι ισοθερμικες καλτσες θα πρεπει να εχεις και το "σωστο" παπουτσι.
- Tasos Potoudis
- Admin
Ηλια μαχαιρια στη πλατη
Με καλτσουλα κ οτι εχουμε μεχρι που φτανουμε..?
Εχει δει κανεις διαφορα με καποια καλτσα η παμε σε σετακι που λεει κ ο Ηλιας?
Εγω προσωπικα εχω κατι γαλοτσες κλασσικες της dunlop οπου δεν αεριζεται το ποδι κ ιδρωνει οποτε παγωνει κ κατι μποτακια που εδινε για σκι το lidl κ ισοθερμικες καλτσες απο το lidl παλι οπου μεχρι 7-8 βαθμους ειμαι οκ. μετα εχω θεμα.
Με 2 καλτσες παλι μου ιδρωσε το ποδι κ μετα θεμα.
Λεω μηπως με μια καλη καλτσα μπορει να υπαρξει αναβαθμιση.
Καταλαβαινω αυτο που λες κ ευχαριστω εννοειται αλλα λεω μηπως τη βγαλουμε στο οικονομικο
Κραταω κ τη διευθηνση που μου εστειλες κ τη περναω στη λιστα αγορων αλλα ειναι στο Νο 5....μεχρι τοτε τι κανουμε? υπομονη?

Με καλτσουλα κ οτι εχουμε μεχρι που φτανουμε..?
Εχει δει κανεις διαφορα με καποια καλτσα η παμε σε σετακι που λεει κ ο Ηλιας?
Εγω προσωπικα εχω κατι γαλοτσες κλασσικες της dunlop οπου δεν αεριζεται το ποδι κ ιδρωνει οποτε παγωνει κ κατι μποτακια που εδινε για σκι το lidl κ ισοθερμικες καλτσες απο το lidl παλι οπου μεχρι 7-8 βαθμους ειμαι οκ. μετα εχω θεμα.
Με 2 καλτσες παλι μου ιδρωσε το ποδι κ μετα θεμα.
Λεω μηπως με μια καλη καλτσα μπορει να υπαρξει αναβαθμιση.
Καταλαβαινω αυτο που λες κ ευχαριστω εννοειται αλλα λεω μηπως τη βγαλουμε στο οικονομικο

Κραταω κ τη διευθηνση που μου εστειλες κ τη περναω στη λιστα αγορων αλλα ειναι στο Νο 5....μεχρι τοτε τι κανουμε? υπομονη?
..tripinfishing..
- Tasos Potoudis
- Admin
Τελικα πηρα αυτη κ εχω εντυπωσιαστει!
Δεν εχω δοκιμασει κ πολλες καλτσες αλλα τετοιο ¨πραμα¨δεν εχω ξαναφορεσει!
Περιμενω κανα καλο κρυο κ θα γραψω εντυπωσεις
https://www.armynavy.gr/" onclick="window.open(this.href);return false;ΚΑΛΤΣΕΣ-ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ/ΚΑΛΤΣΕΣ-ΜΑΛΛΙΝΕΣ-HIKING-AR80
Δεν εχω δοκιμασει κ πολλες καλτσες αλλα τετοιο ¨πραμα¨δεν εχω ξαναφορεσει!
Περιμενω κανα καλο κρυο κ θα γραψω εντυπωσεις
https://www.armynavy.gr/" onclick="window.open(this.href);return false;ΚΑΛΤΣΕΣ-ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ/ΚΑΛΤΣΕΣ-ΜΑΛΛΙΝΕΣ-HIKING-AR80
..tripinfishing..
- Constantine Palivakis
- Admin
Εγω ακουσα τον Ηλια και προμηθευτηκα 2 ζευγαρια απο τον Τασο.
Μπορω να πω οτι σε εντυπωσιαζουν με το που τις πιασεις στα χερια σου.
Πολυ πραγμα ρε αδερφε... Μενει να τις δοκιμασω σε ακραιες συνθηκες και να σας πω εντυπωσεις.
Ενα ευχαριστω στον Τασο γιατι μαζι με τις δικες μου καλτσες που παρηγγειλα μου εβαλε και μια σακουλα με ενα ζευγαρι καλτσες και ένα Troper της Αlpine Τhermal για την κληρωση τις πιτας που καναμε.
Το οποιο το κερδισε ο Οδυσσεας αλλα το ξεχασε στο μαγαζι...

Μπορω να πω οτι σε εντυπωσιαζουν με το που τις πιασεις στα χερια σου.
Πολυ πραγμα ρε αδερφε... Μενει να τις δοκιμασω σε ακραιες συνθηκες και να σας πω εντυπωσεις.
Ενα ευχαριστω στον Τασο γιατι μαζι με τις δικες μου καλτσες που παρηγγειλα μου εβαλε και μια σακουλα με ενα ζευγαρι καλτσες και ένα Troper της Αlpine Τhermal για την κληρωση τις πιτας που καναμε.
Το οποιο το κερδισε ο Οδυσσεας αλλα το ξεχασε στο μαγαζι...

www.constantinepalivakis.com